Lydia

Lydia: “Ik ben vorig jaar bij het Toon Hermans Huis terechtgekomen omdat mijn man anderhalf geleden overleden is aan kanker. Ik liep tegen een hoop dingen aan en ik zocht hulp om mijn verhaal kwijt te kunnen. ben dankbaar dat ik mijn verhaal in het Toon Hermans Huis Amersfoort kwijt kan. Wat jou overkomt hoef je niet alleen te verwerken”

Lees het verhaal van Lydia
Liesbeth

Liesbeth: “De therapeuten en de vrijwilligers in Het Toon Hermans Huis Amersfoort hebben mij enorm geholpen, met het oplossen van problemen, maar ook met dingen die nog op m’n pad komen. In het THHA ontving ik een luisterend oor, wat je iets achter de hand geeft, als het niet goed met je gaat.

Lees het verhaal van Liesbeth
Guusje

“Ik ben herstellende van borstkanker en Marcel masseert me af en toe. Ik werd benaderd door het Toon Hermans huis Amersfoort met de vraag of ik mee wilde doen aan een fotoshoot, waarbij ik op de foto gezet werd met één van de vrijwilligers. Met wie ik dan op de foto zou willen? Maar hoe kies je tussen zoveel lieve warme vrijwilligers? Ik koos Marcel omdat ik hem bijzonder vind...

Lees het verhaal van Guusje