Kinderen en jeugd zijn van harte welkom in ons centrum voor leven met en na kanker !

Het Toon Hermans Huis Amersfoort is bekend als centrum voor leven met en na kanker, een ontmoetingsplaats en een bron van steun voor iedereen die met kanker te maken heeft, ook de jeugd.

Helaas krijgen ook kinderen en jongeren soms te maken met kanker. Binnen het eigen gezin of omdat een opa, oma, oom of tante ziek wordt of komt te overlijden. Het leven met de ziekte kanker in je omgeving is geen gemakkelijke opgave. Met name wanneer het om kanker binnen het eigen gezin gaat.

Als een vader, moeder, broertje of zusje de ziekte krijgt en er mogelijk aan overlijdt, verandert er veel in hun leven. Zowel tijdens het ziekteproces, maar ook in de periode daarna. Emoties moeten een plek krijgen. Daarvoor staat de deur van ons centrum voor leven met en na kanker open.

Ook de jeugd mag emoties delen met de dienstverleners, de vrijwilligers en met lotgenoten in ons centrum voor leven met en na kanker !

Wordt jouw leven beïnvloed door de ziekte kanker en ben jij onder de 25 jaar? Ook jij bent van harte welkom in het Amersfoortse centrum voor leven met en na kanker!

Het Toon Hermans Huis Amersfoort wil je graag erkenning en begrip geven voor gevoelens zoals verdriet, wanhoop, woede, jaloezie, angst en schuldbesef. Soms voel je helemaal niets, en weet je niet precies wat je wilt… en een andere keer word je overspoeld door emoties.

Wij bieden kinderen en jongeren een veilige omgeving waar zij hun gevoelens kunnen uiten. Ons centrum voor leven met en na kanker biedt jou ook de gelegenheid om leeftijdsgenoten te ontmoeten bij wie je herkenning kunt vinden. Dat kan je helpen om te leren omgaan met wat je overkomen is.

Kom jij naar de ontmoetingsgroep in het Toon Hermans Huis Amersfoort?

Er zijn speciale jeugd ontmoetingsgroepen voor kids, jongeren 12-17 jaar, en jongvolwassenen waar jij aan kunt deelnemen.

Niet alleen om naar elkaar te luisteren, je eigen verhaal te vertellen, maar ook om te ontspannen. Afleiding kan van grote waarde zijn in spannende tijden!

Het Toon Hermans Huis Amersfoort is er voor deze kinderen, jongeren en jongvolwassenen. Er zijn verschillende groepen die eens per maand bij elkaar komen. Deze bijeenkomsten zijn gratis.

Wil je meer informatie over de groepen en bijeenkomsten? Bel dan naar het Toon Hermans Huis Amersfoort: tel. (033) 465 52 27 of mail naar info@thha.nl