Word jij donateur van het Toon Hermans Huis Amersfoort?

Voor de continuïteit van activiteiten in het Toon Hermans Huis Amersfoort hebben wij jouw steun als donateur hard nodig!

Elke euro helpt en draagt bij aan goede zorg en een beter leven voor onze bezoekers, die ongevraagd moeten leven met kanker.

Want terwijl de ziekte meer mensen raakt dan ooit tevoren, kunnen we ook met meer mensen dan ooit het verschil maken.

Jaarlijks krijgen 100.000 mensen in Nederland te horen dat ze een vorm van kanker hebben. Vrijwel iedereen wordt in zijn directe omgeving met deze ziekte geconfronteerd.

Veel mensen die met kanker te maken hebben, zoeken psychosociale ondersteuning of gewoon afleiding in de vorm van een activiteit of in het deelnemen aan een ontmoetingsgroep.
Ons centrum voor leven met én na kanker biedt deze diensten aan.

Onze professionele medewerkers en onze vrijwilligers zijn begeleiden en steunen de (ex-)patiënten, maar ook familieleden of nabestaanden, kortom, iedereen die een luisterend oor nodig heeft is welkom in ons centrum voor leven met en na kanker.

Weet je dat je een gift aan een ANBI (algemeen nut beogende instelling) mag aftrekken in jouw aangifte inkomstenbelasting?

ANBI-Logo

Lees hier de voorwaarden van de Belastingdienst. 

 

 

Scan de QR-code of klik dan wel tik er op om eenmalig te doneren.

Steun het Toon Hermans Huis Amersfoort bij haar activiteiten en vul het formulier op deze pagina in om donateur te worden!

Je kunt ook gebruik maken van een Tikkie of een bedrag overmaken op rekeningnummer NL92 ABNA 0466 9422 57  t.n.v. Stichting Toon Hermans Huis Amersfoort.

Donatieformulier

Eenmalig

Adresgegevens


Machtiging *

THHA verwerkt uw gegevens conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).