Help je mee?

Het Toon Hermans Huis Amersfoort biedt steun, begeleiding én ontspanning bij kanker. Het is onze missie om jongeren én ouderen te steunen, die te maken krijgen met de ziekte kanker, om op krachten te komen op een manier die bij hen past.

Wie kunnen jouw hulp gebruiken?

Gasten van het Toon Hermans Huis Amersfoort die zich gevangen voelen in gevoelens van wanhoop, verdriet en angst en daardoor veel piekeren en slecht slapen.

Kortom, iedereen die behoefte heeft aan een extra steuntje in de rug.

Deze extra ondersteuning kunnen de gasten ontvangen van professionals van het Toon Hermans Huis Amersfoort, zoals bijvoorbeeld de psychosociale therapeut. Deze professional heeft geen pasklare oplossing maar kan beschouwd worden als een gids, iemand die een eindje meeloopt in een moeilijke tijd, totdat jij aangeeft de hulp niet meer nodig te hebben.

Alles wat het Toon Hermans Huis Amersfoort aanbiedt vertegenwoordigt een grote waarde, maar ons centrum van leven met en na kanker, draait op vele vrijwilligers, donaties en schenkingen.

Ook jij kunt helpen!

Jouw bijdrage is onmisbaar om ons werk te kunnen voortzetten.

Je kunt hierbij denken aan een donatie, vrijwilligerswerk te doen, in natura te sponsoren, mee te doen aan ‘de Businessloop Amersfoort’ of misschien wil je zelf een actie voor het Toon Hermans Huis Amersfoort organiseren?

Wil jij een actie opstarten om bij te dragen aan het Toon Hermans Huis Amersfoort?

Een eigen actie starten om die vervolgens op te dragen aan ons centrum voor leven met en na kanker, is heel waardevol.

Het geeft een fijn gevoel om leuke activiteiten te koppelen aan een goed doel. In ons geval een doel waarbij je bijdraagt aan een fijner leven voor mensen met kanker.

Ook online kun je een bijdrage leveren!

Je helpt ons enorm als je het Toon Hermans Huis Amersfoort online wilt promoten op social media!

Ons centrum voor leven met en na kanker is natuurlijk op social media aanwezig, zoals LinkedIN, Facebook, Twitter en YouTube. Je kunt online jouw ervaringen en ideeën delen.

Maar dat niet alleen. Je kunt ons ook actief helpen door het Toon Hermans Huis Amersfoort onder de aandacht te brengen.

Hoe?

Volg, share, like, deel de updates op social media om onze nieuwsberichten en onze activiteiten te verspreiden.

Zo steun je ons werk en laat je aan jouw vrienden en volgers zien dat je ondersteuning bij kanker belangrijk vindt. Jouw hulp is onmisbaar om zoveel mogelijk mensen de ondersteuning te kunnen bieden die zij nodig hebben!

Steun onze interne organisatie

We zijn op zoek naar vrijwilligers die onze interne organisatie willen ondersteunen op het gebied van PR & communicatie, fondsenwerving of de organisatie van activiteiten. Klik hier voor actuele vacatures.

Elke donatie of bijdrage telt!

We zijn blij met álle donaties, groot of klein.

Elke donatie telt, niet alleen om er te zijn voor mensen met kanker en hun naasten, maar er ook voor hen te blijven!

Weet je dat je ook kunt doneren via Tikkie? Scan de QR-code of klik dan wel tik er op om eenmalig te doneren.