Laatste nieuws over en door IPSO

Hier leest u het laatste nieuws over en door onze brancheorganisatie IPSO. Brancheorganisatie IPSO versterkt de inloophuizen zodat zij mensen met kanker en hun naasten psychosociale zorg op maat kunnen bieden. Klik op:
Laatste nieuws over en door IPSO

Borstkankervoorlichting 19 oktober 2022

Borstkankervereniging Nederland (BVN) en Toon Hermans Huis Amersfoort (THHA) organiseren een informatiemiddag voor borstkankerpatiënten en geïnteresseerden. Beiden introduceren zich en er is veel ruimte voor vragen. Nadere informatie volgt.

Lees meer...

Paula en Marco enorm bedankt!

Ontwikkelingen staan nooit stil. Daarom werd het tijd om de website van het Toon Hermans Huis Amersfoort in een nieuw jasje te steken! Met gepaste trots melden wij graag dat de vernieuwde website online staat vanaf nu. Zowel het uiterlijk als de functionaliteiten zijn verbeterd en vormt een gestructureerd en uitnodigend geheel. Naast de vele verbeteringen is veel inhoud ook hetzelfde gebleven. Het doel van het Toon Hermans Huis Amersfoort is immers nog steeds het bieden van psycho-oncologische zorg en activiteiten voor het vinden van een nieuwe balans. Niet alleen als je zelf ziek bent, maar ook als je een naaste bent.

Lees meer...

Nationale kanker en werk dag

EEN INSPIRERENDE DAG VOOR LEIDINGGEVENDEN, HR-PROFESSIONALS, WERKNEMERS EN ZELFSTANDIG ONDERNEMERS

De Nationale Kanker en Werk Dag 2022 bestaat uit een online webinar en een live, interactief evenement. Georganiseerd door en voor de praktijk. Met experts en ervaringsdeskundigen gaan we dieper in op het thema: ‘Kanker en Werk: wat kan er wél?

Lees meer...

Wereldkankerdag 4 februari

Wereldkankerdag: Aandacht voor de impact van kanker

Ieder jaar wordt op 4 februari wereldwijd stilgestaan bij de impact van kanker, een ziekte waar 1 op de 3 Nederlanders op een zeker moment mee te maken krijgt. De ziekte verandert niet alleen het leven van de patiënt, maar heeft ook invloed op dat van diens partner, familie, collega’s en vrienden … Kortom, kanker raakt iedereen. Jou dus ook.

Lees meer...

Content Amersfoort doneert € 1186,- aan Toon Hermans Huis Amersfoort

Keistad Veilingen: een gaaf maatschappelijk project mét en door de bedrijfsleden van Content Amersfoort! Een project waarmee enkele Goede Doelen en initiatieven in en rondom Amersfoort worden gesteund. Namens het Toon Hermans Huis Amersfoort bedanken wij Content Amersfoort met een donatie van maar liefst € 1186,- euro.

Lees meer...

ReCoVeRy (Run) Loopgroepen van start bij Toon Hermans Huis Amersfoort

Sporten tijdens en na de behandeling zorgt voor minder last van angst, depressies en vermoeidheid. Daarnaast brengt het verbetering van kwaliteit van leven en fysieke gesteldheid. Het is lastig om te gaan sporten als je moe bent en je totaal niet fit voelt.

Lees meer...