Hier leest u het laatste nieuws over en door de brancheorganisatie IPSO.

Onze brancheorganisatie IPSO versterkt de in Nederland gevestigde centra voor leven met en na kanker, om mensen met kanker en hun naasten psychosociale zorg op maat te kunnen bieden.

Shine Day

Iedereen die te maken heeft met kanker, inclusief hun naasten en mantelzorgers, kan deelnemen aan de Shine Day op zaterdag 1 juni 2024.

Lees meer...

We winnen een prijs van de Nationale Vrijwilligersprijzen

We zijn superblij om te delen dat het Toon Hermans Huis Amersfoort ook een prijs heeft gewonnen door onze deelname aan de wedstrijd voor de Nationale Vrijwilligersprijzen 2024, waarbij vrijwilligers in het zonnetje worden gezet.

Lees meer...

Amersfoort Businessloop

Businessloop Amersfoort op vrijdag 7 juni a.s. is het gezelligste hardloopevent van Amersfoort (en omgeving) waar werknemers en bedrijven na een sportieve prestatie gezellig met elkaar in contact kunnen komen tijdens de barbecue. En dat allemaal voor het goede doel, het Toon Hermans Huis Amersfoort.

Lees meer...

Subsidie toekenning van de Gemeente Amersfoort

Onlangs hebben wij een mooie subsidie mogen ontvangen van de Gemeente Amersfoort voor het jaar 2024.

Lees meer...

De Vrijwilligersprijs 2024

Onze betrokken vrijwilligers vormen het hart van ons IPSO centrum voor leven met en na kanker. Daarom willen wij onze oprechte waardering uitspreken en hen heel hartelijk bedanken voor hun dagelijkse en liefdevolle inzet voor de gasten van het Toon Hermans Huis Amersfoort: mensen met kanker en hun dierbaren.

Lees meer...

Lees de rectificatie op ‘Vaar mee met Stichting Vaarkracht’

Lees meer...