Hier leest u het laatste nieuws over en door de brancheorganisatie IPSO.

Onze brancheorganisatie IPSO versterkt de in Nederland gevestigde centra voor leven met en na kanker, om mensen met kanker en hun naasten psychosociale zorg op maat te kunnen bieden.

Wil jij ook een steentje bijdragen?

Wil jij een positieve bijdrage leveren aan de Kerstborrel en aan ons IPSO Centrum voor Leven met en na kanker?

Wij zoeken leuke presentjes of aanbiedingen voor de loterij tijdens onze Kerstborrel op vrijdag 13 december!

Lees meer...

Workshop Beter grenzen aangeven

Op donderdag 14 november 2024 organiseert het Toon Hermans Huis in Amersfoort een creatieve workshop met de titel “Beter grenzen aangeven”.

De workshop is bedoeld voor mensen die leven met kanker en willen ervaren hoe tekenen kan helpen om uiting te geven aan gevoelens en emoties.

Lees meer...

Presentatie Weet u wat u wilt

De bijeenkomst en presentatie ‘Weet u wat u wilt in de palliatieve fase?’ in de Fonteinkerk in Amersfoort op 3 september jl werd door ruim 200 gasten bezocht. Robin Zuidam van het Bezinningshuis leidde de bijeenkomst in samenwerking met Huisartsenpraktijk Tollius.

Lees meer...

Terugblik Open Monumentendag

Tijdens de Open Monumentendag Amersfoort op 15 september stelden wij onze deuren open voor bezoekers. Onze gastvrouw Conny Resoort heeft interesse in kunsthistorie en heeft interessante architectonische feiten weten te achterhalen over ons Huis aan de Regentesselaan.

Lees meer...

Nieuwe schutting

Op 11 september jl. hebben 8 vrijwilligers van het bedrijf GenMab uit Utrecht zich via Stichting Zin voor het derde jaar op rij een hele dag vrijwillig ingezet om een nieuwe schutting te plaatsen in de tuin van ons Toon Hermans Huis Amersfoort onder begeleiding van onze facility manager en huismeester Peter van der Lugt die zelf actief mee kluste.

Lees meer...

Ervaring Workshop

Sietske Bruijne-Hagers was deelneemster van de workshop ´De scherpe kantjes ervan af halen´ en deelt haar ervaring met ons.

Lees meer...