Hier leest u het laatste nieuws over en door de brancheorganisatie IPSO.

Onze brancheorganisatie IPSO versterkt de in Nederland gevestigde centra voor leven met en na kanker, om mensen met kanker en hun naasten psychosociale zorg op maat te kunnen bieden.

VaarKracht vaart weer

VaarKracht organiseert overal in het land kosteloos vaartochten voor mensen met kanker en hun naasten. VaarKracht biedt aan om een paar uurtjes tot een hele dag mee te varen op een zeilschip of motorboot. Het kan gaan om een privévaartocht of een groepsvaartocht.

Lees meer...

Maatschappelijke businesscase informele psychosociale zorg bij kanker

Ecorys heeft onlangs de resultaten van het onderzoek naar de maatschappelijke waarde van informele psychosociale zorg bij kanker gepubliceerd.

Lees meer...

We zijn onze sponsors dankbaar

Wij zijn heel dankbaar dat wij kunnen rekenen op steun van organisaties in de regio!

Lees meer...

Maak van vrijdag de 13e jouw- en onze ‘geluksdag’

Wegens het geweldige succes van vorig jaar, organiseert het Toon Hermans Huis Amersfoort ook dit jaar weer een 4 gangen benefietdiner met heerlijke wijnen op vrijdagavond 13 december van 18 tot 22 uur in het prachtige Leerhotel Het Klooster in Amersfoort.

Lees meer...

Gluren bij de Buren, zondag 30 juni 2024

Liefhebbers van Oost-Europese zigeunermuziek genoten tijdens het Gluren bij de Buren van het optreden van Ad en Marijke.

Lees meer...

Open Monumentendag 15 september 2024

Kom tijdens Open Monumentendag kijken in het Toon Hermans Huis Amersfoort. Dat is gevestigd in een prachtig herenhuis uit 1906 met twee bouwlagen, een afgeplat schilddak en een dakkapel met lessenaarsdak.

Lees meer...