Laatste nieuws over en door IPSO

Hier leest u het laatste nieuws over en door onze brancheorganisatie IPSO.

Brancheorganisatie IPSO versterkt de in Nederland gevestigde centra voor leven met én na kanker, (waar het Toon Hermans Huis Amersfoort onderdeel van is),  om mensen met kanker en hun naasten psychosociale zorg op maat te kunnen bieden. Klik op: Laatste nieuws over en door IPSO

Geestelijk verzorger

Vanaf 1 januari 2024 is er nieuw aanbod in het Toon Hermans Huis Amersfoort: een serie van 3 tot 5 gesprekken met een geestelijk verzorger verbonden aan ons centrum voor leven met én na kanker.

Lees meer...

Seksualiteit na gynaecologische kanker

Op donderdag 18 januari 2024 organiseert Stichting Olijf, patiëntenorganisatie voor vrouwen met gynaecologische kanker, samen met het Toon Hermans Huis Amersfoort en het Meander Medisch Centrum een thema-avond over seksualiteit na gynaecologische kanker.

Lees meer...

Feel Good Fotoshoot

Maandag 20 november jl hebben Natasja Berkenpies (visagist) en Ester Overmars (fotograaf) het atelier in het Toon Hermans Huis Amersfoort omgebouwd tot fotostudio voor de Feel Good Fotoshoot.

Lees meer...

Gezichtsbehandeling Esther Verest stopt per 1 januari 2024

Al ruim 6 jaar verzorgt Esther Verest eens per maand als vrijwilligster gezichtsbehandelingen voor onze gasten in het Toon Hermans Huis Amersfoort. Esther heeft daarnaast een eigen schoonheidssalon in Leusden.
Privé- en werkomstandigheden maken dat zij haar vrijwilligerswerk bij ons niet kan blijven voortzetten. Zij stopt per 1/1/2024 met de gezichtsbehandelingen in ons huis.

Lees meer...

Benefietdiner THHA
Benefietdiner zaterdag 9 december 2023

Met jouw deelname of bijdrage aan het feestelijk benefietdiner op zaterdag 9 december 2023 kunnen wij een mooi evenement organiseren, waarvan de opbrengst ten goede komt aan het Toon Hermans Huis Amersfoort.

Om een daverend succes te maken van het benefietdiner in de feestmaand hebben wij jou nodig!

Lees meer...

Ons centrum voor leven met én na kanker in het nieuws

Lees in De Stad Amersfoort hoe het Toon Hermans Huis Amersfoort een bron van steun en hoop is voor velen. Je bent van harte uitgenodigd om deze tekst te lezen over de unieke sfeer van ons huis. Een plek waar de gast centraal staat.

Lees meer...