We zijn onze sponsors dankbaar

Sponsoring door Lidl

Wij zijn heel blij dat we, door bemiddeling van één van de gasten van ons Toon Hermans Huis Amersfoort, van de Lidl een grote voorraad koffie, thee en melkcupjes hebben gekregen voor de gasten en vrijwilligers in ons huis.

Wij willen de Lidl heel hartelijk bedanken voor deze mooie donatie!

Ken je een bedrijf of ben je (werkzaam bij) een bedrijf dat ook een donatie in natura wil doen voor ons huis (kantoorbenodigdheden, wekelijks verse bloemen voor in ons huis, verpakte koekjes voor bij de koffie en thee, ingrediënten voor de maaltijden voor de jongerengroepen waar maandelijks voor gekookt wordt) neem dan contact op met Lies Gaaikema: coordinatie@thha.nl

Sponsoring door AFAS Foundation en Enjoy! Foundation

Tot onze grote blijdschap en verrassing kregen wij via een relatie van het Toon Hermans Huis Amersfoort kaartjes aangeboden voor al onze gasten en al onze vrijwilligers voor 14 de musical (over Johan Cruijff) in het AFAS Theater in Leusden. Hierbij inbegrepen was gratis parkeren onder het theater én een drankje naar keuze. Veel gasten (met introducé, partner, kinderen, gezin) en vrijwilligers (met introducé) hebben van dit mooie aanbod gebruik gemaakt en wij hebben heel veel enthousiaste reacties mogen ontvangen. Wij willen AFAS Foundation en Enjoy! Foundation heel hartelijk bedanken voor deze mooie donatie voor onze gasten en vrijwilligers.

Giften ontvangen van Xaverius Kerk en Dorpskerk Leusden

We hebben waardevolle giften gekregen vanuit de collecte van de Xaverius Kerk in Amersfoort en van de Kledingbeurs Dorpskerk Leusden.

Wij zijn heel dankbaar dat wij kunnen rekenen op steun van organisaties in de regio!