Amersfoort Businessloop 7 juni 2024

Bekijk deze video over de Businessloop Amersfoort 2023.

Op vrijdag 7 juni a.s. kun je weer hardlopen voor het goede doel: het Toon Hermans Huis in Amersfoort.

Businessloop Amersfoort is het gezelligste hardloopevent van Amersfoort (en omgeving) waar werknemers en bedrijven na een sportieve prestatie gezellig met elkaar in contact kunnen komen tijdens de barbecue.

Met honderden enthousiaste lopers en vele sponsoren uit het bedrijfsleven haalt Businessloop Amersfoort elk jaar een grote financiële bijdrage binnen voor het goede doel in Amersfoort.

Ook in 2024 kun je weer een mooie bijdrage leveren aan het Toon Hermans Huis Amersfoort. In ons centrum krijgen mensen die leven met en na kanker en hun gezinsleden mentale begeleiding en ondersteuning van talloze vrijwilligers. Zo kunnen ze zichzelf hervinden en veerkracht ontwikkelen om met de situatie om te gaan.

Het is een recreatieve loop van 5 of 10 km voor mannen en vrouwen van jong tot oud. Het is een professioneel georganiseerde loop in samenwerking met Hardloopcentrum Aart Stigter en het Meridiaan College (Vestiging Nieuwe Eemland).

Businessloop Amersfoort wordt georganiseerd op het prachtige terrein van “Het Nieuwe Eemland” aan de Daam Fockemalaan 12 te Amersfoort. De locatie is gelegen in een bosrijke omgeving en beschikt over voldoende kleedruimtes, douches en professionele sportondersteuning zoals EHBO, masseurs en sportadviseurs.

Je hoeft geen getrainde hardloper te zijn om deel te nemen!

Ren jij ook mee? Je kunt je aanmelden als bedrijf, als team of individueel! Je kunt je hier inschrijven!

Als werkgever kan je de Businessloop Amersfoort en het Toon Hermans Amersfoort ook steunen! Hiervoor zijn diverse sponsormogelijkheden!