Doneer via een Tikkie!

Doneer via een Tikkie… dat is super simpel en je kunt zelf het donatiebedrag bepalen!

Met jouw gedoneerde geld zijn wij, als Centrum voor leven met én na kanker,  in staat om zorg en ondersteuning te bieden aan mensen met kanker, hun naasten of nabestaanden.

Tikkie is de simpelste methode om een donatie te doen aan Het Toon Hermans Huis Amersfoort. Wij gebruiken donaties voor onze activiteiten, benodigdheden en onze huisvesting. Ook jij kunt doneren… wij zijn blij met elke gift.

Daarom stellen we je in staat op verschillende manieren te doneren: groot, klein, periodiek of eenmalig. Ook kun je schenken met belastingvoordeel, waarbij je jouw schenking in veel gevallen als aftrekpost voor de inkomstenbelasting kunt opvoeren. Of misschien wil je het Toon Hermans Huis Amersfoort opnemen als mede-erfgenaam in jouw testament? Lees verder op de webpagina Schenken & nalaten.

Zoals gezegd is doneren met Tikkie de gemakkelijkste manier om een eenmalige bijdrage te doen. Je hoeft niet eens de Tikkie app te installeren op uw telefoon. Doorloop simpelweg onderstaande stappen en jouw donatie is een feit!

Hoe kun je via Tikkie een donatie doen?

  • Scan de QR code met de bank app of met je camera.
  • Kies de optie ‘zelf een bedrag kiezen’.
  • Selecteer jouw bank.
  • Bevestig de betaling zoals je gewend bent.
  • Jouw donatie via Tikkie is afgerond!
Steun ons met een Tikkie
Tip! Deel de Tikkie via Whatsapp, SMS of Messenger, zodat anderen ook kunnen doneren!