De Vrienden van het Toon Hermans Huis Amersfoort zijn heel belangrijk voor het voortbestaan van het Toon Hermans Huis Amersfoort

De Vrienden van het Toon Hermans Huis Amersfoort zorgen voor de continuïteit van activiteiten van het Toon Hermans Huis Amersfoort, het centrum voor leven met en na kanker.

Deze groep van donateurs kan bijdragen aan een vaste geldstroom van voldoende omvang.

Dit is essentieel aangezien giften en donaties waarvan het Toon Hermans Huis Amersfoort afhankelijk is voor onvoldoende zekerheid zorgen.

Waarom is jouw steun zo belangrijk?

Jaarlijks krijgen 100.000 mensen in Nederland te horen dat ze kanker hebben. Dat betekent dat vrijwel iedereen in zijn directe omgeving met deze ziekte wordt geconfronteerd. De afgelopen decennia is de behandeling van kanker gelukkig steeds effectiever geworden, waardoor er steeds minder mensen aan overlijden.

Omdat het Toon Hermans Huis Amersfoort geheel afhankelijk is van giften en donaties is het bijzonder lastig om onze activiteiten in stand te houden! Het is voor onze ANBI Stichting een absolute noodzaak om voor een aantal jaren over een vaste geldstroom van voldoende omvang te beschikken, om de deuren van ons centrum voor leven met en na kanker open te kunnen houden.

Wij willen de personen die onze dienstverlening zo hard nodig hebben, niet voor een dichte deur laten staan.

Wat bieden wij aan?

  • Psychosociale ondersteuning

    Hoewel de kwaliteit van de kankerbehandelingen sterk is verbeterd, is er nog steeds weinig aandacht voor de ingrijpende langetermijneffecten van de ziekte en de impact op gezinsleden en anderen in de directe omgeving. Psychosociale begeleiding wordt in beperkte mate vergoed en er is helaas vaak sprake van lange wachtlijsten.

  • Individuele ondersteuning en programma’s voor kinderen

    Het Toon Hermans Huis Amersfoort onderscheidt zich juist door de individuele ondersteuning en een aantal specifieke programma’s voor bijvoorbeeld kinderen, partners en nabestaanden. Het zal naar verwachting nog wel jaren duren voordat hiervoor financiering van de overheid beschikbaar komt.

De Vrienden van het Toon Hermans Huis Amersfoort waarborgen de continuïteit van onze activiteiten

Deze betrokken donateurs leveren een belangrijke bijdrage aan de continuïteit van de activiteiten die wij aanbieden aan die mensen die onze dienstverlening heel hard nodig hebben.

Als lid van de Vrienden van het Toon Hermans Huis Amersfoort verbind je je om gedurende vijf jaar een bijdrage van € 200,– per jaar te doen.

Je kunt ook kiezen voor een eenmalige bijdrage van € 750,–

Aangezien het Toon Hermans Huis Amersfoort een ANBI status heeft, is het gedoneerde bedrag volledig aftrekbaar van de belasting.

ANBI-Logo

Lees de voorwaarden op de website van de Belastingdienst.

Ook bijdragen? Mail dan naar info@thha.nl,

Natuurlijk kun je als lid van de Vrienden van het Toon Hermans Huis Amersfoort ook een tegenprestatie verwachten!

  • Je wordt jaarlijks uitgenodigd voor een bijeenkomst met een presentatie en een hapje en een drankje.
  • Je ontvangt het sociaal jaarverslag en de activiteitenkalender.
  • Je wordt op de hoogte gehouden van seminars en bijeenkomsten.
Meld je aan voor de Vrienden van het Toon Hermans Huis Amersfoort!