Het Toon Hermans Huis Amersfoort kan mede bestaan dankzij sponsoring van bedrijven en particulieren 

Wil jij ook sponsor worden?

Om ons werk te kunnen doen zijn wij afhankelijk van giften. Wil jij of jouw bedrijf als sponsor bijdragen aan ons centrum voor leven met en na kanker in Amersfoort? Dat kan op verschillende manieren.

Neem contact op via info@thha.nl of bel (033) 465 52 27, bedankt!

Sponsoring: Wat zijn de voordelen en fiscale regels?

Door middel van sponsoring doe je een gift – een geldbedrag of iets anders – in ruil voor reclame of naamsbekendheid. Je geeft bijvoorbeeld een geldbedrag aan een lokale voetbalclub en jouw bedrijfsnaam krijgt, in ruil daarvoor een plekje op het reclamebord langs het veld.

Sponsoring is dus met name interessant als jij je imago wilt verbeteren of je naamsbekendheid in de regio wilt verhogen.

Sponsoring is positief voor je imago

Door het Toon Hermans Huis Amersfoort te sponsoren, laat je zien dat je maatschappelijk betrokken bent.

Sponsoring kán belasting aftrekbaar zijn

Als jouw sponsoring is gedaan uit zakelijk belang, zijn de kosten aftrekbaar. Sponsoring wordt als zakelijk belang gezien als het jouw naamsbekendheid vergroot of zorgt voor regionale binding. In dat geval kun je de btw als voorbelasting aftrekken in de aangifte omzetbelasting.

Voorbeelden van een zakelijke gift

  • Doneer een gedeelte van de omzet.
  • Kom in actie voor het Toon Hermans Huis Amersfoort, bedenk zelf een actie of sluit je aan bij een bestaande actie.
  • Word maatschappelijk partner, je bepaalt zelf hoeveel en hoe lang je doneert. Wij helpen graag met het uitdragen van jouw steun!
  • Zakelijke giften aan een ANBI Stichting als het Toon Hermans Huis Amersfoort zijn aftrekbaar van de belasting.

ANBI-Logo

Klik hier voor de voorwaarden van de Belastingdienst.

Je kunt ons natuurlijk ook sponsoren in natura!

Het Toon Hermans Huis Amersfoort is ook geholpen met sponsoring in natura, bijvoorbeeld in de vorm van meubilair, kantoorartikelen, benodigdheden voor creatieve workshops of ontspanningsactiviteiten, reclamemateriaal, huishoudelijke artikelen of etens- en drinkwaren. Laat het ons even weten via info@thha.nl.