Stoelmassage

Mijn naam is Lars Steendam en werk ruim 8 jaar als stoelmasseur en doe dit voornamelijk bij bedrijven en tijdens evenementen.

Je kunt mij elke 1ste woensdag van de maand ’s ochtends bij het Toon Hermans Huis Amersfoort aantreffen op de tweede verdieping voor een heerlijke stoelmassage.

 

 

 

Wat is stoelmassage?

Stoelmassage is een korte en effectieve massage die gericht is op het verminderen van stress en pijnklachten. Het wordt uitgevoerd op een speciaal ontworpen ergonomische massagestoel. Tijdens de massage worden de meest belaste spieren zoals rug, schouder en nek gemasseerd, terwijl de kleding aanblijft.

Stoelmassage is populair omdat het stress- en pijnklachten tot wel 40% kan verminderen. De massage geeft ontspanning en werkt daardoor ook preventief omdat het geschikt is ter voorkoming van stress en andere klachten, .

Bij het Toon Hermans Huis Amersfoort duren de massages 30 minuten en dat is inclusief kennismaken en afstemmen hoe voor jou een goede massage er uit ziet. Zo’n stoelmassage kan heel zacht en ontspannend zijn, maar ook stevig en gericht op het losmaken spieren en wegnemen van klachten.

Iedereen is anders en heeft andere wensen en daardoor is iedere massage anders en afgestemd op wat jij op dat moment nodig hebt. Hopelijk krijg ik het flink druk en kan ik veel mensen een plezier doen. Dus schrijf je in, dat kan onder aan deze pagina.

Mijn passie is mensen helpen om optimaal om te gaan met de uitdagingen die we tegenkomen in het leven. Door stress te verminderen ontstaat er ontspanning en ruimte. Stoelmassages geven in korte tijd een diepe ontspanning en nieuwe energie.

Met warme groet,

Lars Steendam

Details

Wanneer:

maandelijks op woensdag

Start datum:

7 februari 2024

Start tijd:

10:15

Eind tijd:

13:00

Begeleid door:

massagetherapeut: Lars Steendam

Eigen bijdrage:

€ 7,50 per keer (30 minuten) 4x per ochtend

Regentesselaan 39, 3818 HH Amersfoort

Aanmelden kan via: aanmelden@thha.nl of via (033) 465 52 27