Geslaagd benefietdiner 2023 met ruim €25.000 aan donaties!

Op zaterdag 9 december was het zover: het THHA benefietdiner 2023 waarvan de opbrengst ten goede komt aan het Toon Hermans Huis Amersfoort.

Wat een leuk evenement’, ‘heerlijk gegeten en mooi verzorgde avond’, ‘het was superleuk om aanwezig te zijn’ zijn enkele uitspraken van aanwezigen.

Leerlingen van Leerhotel Het Klooster in Amersfoort  hebben een 4-gangen kerstdiner verzorgd voor de 70 aanwezigen, bestaande uit een fijne samenstelling van bedrijven en particulieren. Voor studenten van Koppel’t was een centrale rol weggelegd bij de loterij en de veiling: zij mochten met de pinapparaten op pad.

Ons benefietdiner werd omlijst door The Victorians, een koor dat à cappella Christmas carols in Victoriaanse kleding zong en door swingende muziek van The Soulmates, die op een smaakvolle manier een uitgebreid repertoire ten gehore bracht met dansmuziek en bekende soul en Motown classics. We hebben ook genoten van de bekende jazzsaxofonist Alexander Beets.

Al me al een gezellige en geslaagde avond op meerdere vlakken.

Wij zijn blij met de geweldige opbrengst van € 25.435

We willen iedereen bedanken die een bijdrage aan deze avond heeft geleverd, in welke vorm dan ook.

De donateurs, de sponsoren, de muzikale omlijsting, de leerlingen van Leerhotel Het Klooster, de studenten van Koppel‘t, de opbouwploeg, de veilingmeester de toezichthouder én natuurlijk alle gasten.

Dank jullie wel!

De foto’s van het benefietdiner 2023 gemaakt door Jan Willem van der Straten geven een mooi sfeerbeeld. De banner werd gemaakt door Printkader.

Wil jij ook een gezellige avond beleven en daarnaast bijdragen aan het Toon Hermans Huis Amersfoort? Er zijn nu nog kaarten beschikbaar voor 2 benefietdiners op 18 en 26 januari, georganiseerd door het MBO Amersfoort in Leerhotel Het Klooster mét veiling.

Benefietdiner 2023
Benefietdiner 2023
Benefietdiner 2023
Benefietdiner 2023
Benefietdiner 2023
Benefietdiner 2023
Benefietdiner 2023
Benefietdiner 2023
Benefietdiner 2023
Benefietdiner 2023