Workshop stenen beschilderen bij THHA

Op 5 september vindt in het Atelier van het Toon Hermans Huis Amersfoort (THHA) de workshop ‘stenen beschilderen’ plaats. Mensen die met kanker te maken hebben zijn welkom hieraan deel te nemen. Voor mensen die ten gevolge van kanker geconfronteerd worden met allerlei gevoelens is deze workshop een mogelijkheid uitdrukking te geven aan wat zij innerlijk ervaren.

Met acrylverf worden stenen zodanig beschilderd, dat ze op dieren gaan lijken. Voorbeelden zijn aanwezig, maar er is genoeg ruimte voor eigen fantasie. Voor mensen die te maken hebben met kanker kan deze workshop een welkome ondersteuning van het verwerkingsproces betekenen en biedt het tevens de mogelijkheid lotgenoten te ontmoeten.

Tony Hofland begeleidt de deelnemers tijdens de workshop. Ervaring met schilderen is niet nodig, iedereen is van harte welkom. Creatieve bezigheden kunnen ontspanning brengen en tot steun zijn bij verwerking van alles wat je is overkomen. Met het organiseren van creatieve workshops wil het THHA hieraan bijdragen.

 

Datum: 5 september

Tijd: 13.30 – 16.00 uur

Kosten: De eigen bijdrage voor deze

workshop is € 5,= per persoon

 

Aanmelden is gewenst en kan via info@thha.nl of telefonisch 033 4655227.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht