Workshop grote eieren beschilderen bij THHA

Beschilderde siereieren zijn een lust voor het oog en geliefde objecten om in huis neer te zetten. Op dinsdag 21 oktober 2014 kunnen gasten van het Toon Hermans Huis Amersfoort de kunst van het beschilderen van grote siereieren beoefenen. Deelnemers aan de workshop kunnen hun eigen fantasie de vrije loop laten of naar een voorbeeld werken.

In het THHA worden regelmatig creatieve workshops gegeven om mensen die te maken hebben met kanker afleiding en ontspanning te bieden. Ook kan creatief bezig zijn het mogelijk maken om tot uiting te brengen wat er innerlijk aan gedachten en emoties speelt.

Tijdens de workshop ‘Grote siereieren beschilderen’ kan men zich met acrylverf creatief uitleven op echte eieren die leeggeblazen zijn, zoals struisvogeleieren van 14 cm en nandoe-eieren van 9 cm. Niet alleen kunnen ze van de meest verschillende kleuren worden voorzien, ook is het mogelijk er motieven en voorstellingen op aan te brengen. Er zijn voorbeelden aanwezig om inspiratie op te doen. De workshop staat onder leiding van Anneke Schoorl, gastvrouw van het THHA.

Ervaring met schilderen is niet nodig, iedereen is van harte welkom.
De workshop is bedoeld voor mensen met kanker en hun naasten, zoals partners, familie, vrienden en nabestaanden.

 

Datum bijeenkomst: 21 oktober 2014

Tijd: 13.30 – 16.00

Kosten: 5,- inclusief materiaal en consumpties

 

Aanmelden kan telefonisch via 033-4655227 of per email via info@thha.nl
Adres: THHA, Regentesselaan 39, direct tegenover centraal station Amersfoort.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht