Workshop fotografie – Mijn leven in beeld

Op woensdag 15 oktober 2014 kunnen gasten van het Toon Hermans Huis Amersfoort deelnemen aan de 2-delige workshop fotografie en beeldcoaching. De workshop nodigt de deelnemers uit om gevoelens en ervaringen in beeld om te zetten.

Wanneer het lastig is om je woorden te uiten, kunnen beelden duidelijk maken wat je van binnen voelt. Daarnaast kan het ook rustgevend en ontspannend werken en bijdragen aan het (her)vinden van balans in het leven met en na kanker.

Tijdens deze workshop leert men een aantal basis beginselen van de fotografie. Daarna kunnen de deelnemers direct aan de slag. Deelnemers kiezen zelf een thema of onderwerp en daar wordt een eigen foto reportage van gemaakt die jouw verhaal vertelt, bijvoorbeeld: hoe zie ik mij zelf, wat vind ik moeilijk, waar kijk ik naar uit. Zo vertelt ieder zijn of haar verhaal aan de hand van de gemaakte foto’s. Van de foto’s kan bijvoorbeeld een (familie) collage worden gemaakt.

Workshopbegeleider Niranyana Jayamary is fotografe en beeldcoach en geeft verschillende fotografie workshops. In haar autonome werk kiest ze sociaal-maatschappelijke thema’s en staan mensen centraal.

 

We zien u graag  bij de workshop met uw naasten, zoals partners, familie, vrienden en nabestaanden. Ervaring is niet nodig, u bent van harte welkom.

 

Datum bijeenkomst: 15 en 29 oktober 2014

Tijd: 14.00 – 16.00

Kosten: 5,- per keer, inclusief consumpties

 

Aanmelden kan telefonisch via 033-4655227 of per email via info@thha.nl.

Terug naar het nieuwsoverzicht