workshop Beeldcoaching

Fotografie- en beeldcoachingsworkshop
Op 19 februari is er een workshop beeldcoaching en fotografie in  THHA. De workshop nodigt deelnemers uit om gevoelens en ervaringen in beeld om te zetten.

Wanneer het lastig is om je in woorden uit te drukken, kunnen beelden duidelijk maken wat je van binnen voelt. Dit kan rustgeven en ontspannen, wat weer bijdraagt aan het (her)vinden van balans in het leven met en na kanker.

Eigen thema
Deelnemers gaan direct aan de slag. Deelnemers kiezen zelf een thema of onderwerp en daar wordt een eigen foto reportage van gemaakt die jouw verhaal vertelt, bijvoorbeeld: hoe zie ik mij zelf, wat vind ik moeilijk, waar kijk ik naar uit.
Zo vertelt ieder zijn of haar verhaal aan de hand van de gemaakte foto’s. Van de foto’s kan bijvoorbeeld een (familie) collage worden gemaakt.

De workshop wordt gegeven door Niranyana Jayamary
Als coach benadert zij situaties op een speelse en dynamische manier. Daarnaast werkt zij als fotografe en workshopbegeleider fotografie.

Zelf meenemen
Voor deze workshop is het nodig om een zelfportret, een selfie dus, én een foto die belangrijk voor je is mee te nemen. De workshop is bedoeld voor mensen met kanker en hun naasten, zoals partners, familie, vrienden en nabestaanden. Ervaring is niet nodig.

  • Datum: 29 januari en 19 februari
  • Tijd: 14.00 tot 16.00 uur
  • Kosten: € 5,- per keer
  • Waar: Regentesselaan 39, t.o. CS Amersfoort
  • aanmelden en info: 033-4655227 of email info@thha.nl.
Terug naar het nieuwsoverzicht