Unieke samenwerking Toon Hermans Huis Amersfoort en Open Randenbroek Toernooi

Het THHA en ORT zijn dit jaar een unieke samenwerking aangegaan om op een creatieve manier geld in te zamelen voor het goede doel. Tennis, gezelligheid, een veiling en diverse activiteiten worden gecombineerd om het Toon Hermans Huis Amersfoort financieel te ondersteunen.

Het Open Randenbroek Toernooi (ORT) is een uniek tennistoernooi dat ieder jaar in week 26 wordt georganiseerd op het park van LTV Randenbroek. Zo’n 350 deelnemers en meer dan 1000 bezoekers maken het tot een levendig toernooi. Een vrijwillige commissie van 14 personen legt de deelnemers en toeschouwers zoveel mogelijk in de watten; het escorteren van de deelnemers en het slepen van de baan zijn daar mooie voorbeelden van. Maar het ORT is méér dan tennis.

Ibiza
Elk jaar wordt er een promovideo gemaakt en het gehele park in een thema omgetoverd. Dit jaar wordt Randenbroek gehuld in de zomerse sferen van Ibiza. Gedurende de week worden er diverse activiteiten georganiseerd voor spelers en toeschouwers waaronder een openingsavond, een ladiesnight en een feestavond. Een swingend clubhuis staat symbool voor de gezelligheid van het toernooi!

Toornooikrant
Iedere dag wordt er een dagblad gemaakt waarin gespeelde wedstrijden en opmerkelijke gebeurtenissen met een humoristische invalshoek worden beschouwd. Met gemiddeld 500 unieke lezers per dag is dat meer dan een succes.

Tapas van Gaudi’s en een veiling voor THHA
De openingsavond, op zaterdag 20 juni, staat dit jaar volledig in het teken van het THHA. Vanaf 18.30 uur is iedereen welkom op het park van LTV Randenbroek. Tapas Restaurant Gaudi’s zal geheel kosteloos zowel koude als warme tapas serveren. Om 19.30 uur start de veiling waarbij de aanwezigen kunnen bieden op de meest exclusieve prijzen. De opbrengst van de veiling gaat naar het Toon Hermans Huis Amersfoort.

THHA ook op Ladies Night en finale
Verder in de week zal het THHA aanwezig zijn op het toernooi met een informatiestand op woensdag 24 juni, op de Ladies Night, en zullen ze een bezoek brengen op de finaledag op zondag 28 juni, waar de opbrengst van het ORT bekendgemaakt zal worden.

Meer informatie over het THHA en het ORT is te vinden op www.thha.nl en www.openrandenbroek.nl.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht