Toon Hermans Huis ontvangt cheque van Monuta

Op maandag 20 juni ontving Sanne Lacor (algemeen coördinator Toon Hermans Huis Amersfoort) een cheque van € 2000,- uit handen van Brigitte Streefkerk (rechts op de foto), uitvaartverzorgster van Monuta Amersfoort. Het bedrag is bedoeld voor de Kidsrouwgroep die in september 2016 van start gaat.

Met de Kidsrouwgroep ondersteunt het Toon Hermans Huis Amersfoort (THHA) kinderen in het omgaan met het verlies van een dierbaar familielid aan kanker. Het programma bestaat uit negen bijeenkomsten en biedt tevens mogelijkheid tot ontmoeting lotgenoten. Dit helpt kinderen zich minder eenzaam en alleen met hun verdriet te hoeven voelen. Naast de bijdrage van Monuta ontving THHA ook van stichting Janivo een donatie van € 1.500,- om de Kidsrouwgroep mogelijk te maken.

Sanne Lacor, algemeen coördinator THHA: “Al meerdere jaren mogen wij rekenen op de steun van Monuta en stichting Janivo. Daar zijn we erg dankbaar voor. Leren rouwen en verlies leren verwerken kan een preventie zijn om leed op latere leeftijd te voorkomen. De Kidsrouwgroep vormt daarom een belangrijk onderdeel van de ondersteuning die wij bieden.”

Meer informatie over Monuta Charity Fund

Terug naar het nieuwsoverzicht