THHA Verwenochtend op de eerste dag van de lente

Op Valentijnsdag is de traditie bezoekers van het Toon Hermans Huis Amersfoort te verwennen met heerlijke wellnessbehandelingen. Dit jaar vindt dat plaats op de eerste dag van de lente, 21 maart.

ziek of niet, uiterlijk speelt een rol
Als je weet dat je er goed uitziet, voelt dat prettig. Een ontspannen gezicht, een ontspannen lichaam en kleding die flatteert dragen bij aan welbevinden. En een schoonheidsbehandeling, een voetverzorging, advies van een kapper of een massage kunnen helpen om je beter te voelen.

Verademing voor lichaam en geest
Voor het lichaam dat het vaak zwaar te verduren heeft, kan het een verademing zijn nu eens op een zachte en ontspannende manier aangeraakt te worden. Tijdens de lente-verwen-ochtend krijgen bezoekers een vrijblijvende kennismaking met twee van de aanwezige wellnessbehandelingen, en kunnen zo ervaren wat hun goed doet.

Verwenpakket
Om de bezoekers een heerlijke, ontspannende ochtend te bezorgen staan professionals belangeloos klaar met ieder hun eigen tips en minibehandelingen in hun verwenpakket. Enthousiast werken zij mee aan dit geroemde initiatief van het THHA.

Voel je welkom
Zowel mannen als vrouwen die met kanker te maken hebben, alsook hun familie en vrienden zijn van harte uitgenodigd om zich lekker te laten verwennen door ons wellnessteam. Het aantal mensen dat hieraan mee kan doen is wel beperkt, dus meld zo snel mogelijk aan!

Datum: zaterdag 21 maart 2015
Tijd: 10.30 – 13.00 uur
inschrijven voor behandelingen tussen 10.30 en 11.00
Kosten: gratis
Waar: Regentesselaan 39, tegenover CS Amersfoort
Aanmelden en info: info@thha.nl, of bel 033-4655277

Terug naar het nieuwsoverzicht