THHA krijgt nieuwe inrichting

Na bijna 10 jaar aan de Regentesselaan te zitten, is het Toon Hermans Huis Amersfoort toe aan een nieuwe inrichting.  26 november was het zover! Een enthousiaste groep medewerkers van Alliantie en Lithos bouw & ontwikkeling stond ´s ochtends vroeg op de stoep om de muren in eigentijdse kleuren te sauzen. Wat een positieve energie ging daar vanuit.  Mooi dat betrokken ondernemerschap op deze wijze kan worden gerealiseerd. 

Volgend jaar bestaat het Toon Hermans Huis 10 jaar en dan is het mooi dat alle gasten in een sfeervolle eigentijdse omgeving kunnen ontvangen. Bouchra, stagiaire bij de Alliantie: “Even een keer iets anders. Een ander helpen geeft je een goed gevoel EN ik heb er mooie grijze schoenen aan overgehouden.”

Jaarlijks werken bedrijven mee aan een aantal projecten, waarbij medewerkers zich mogen inzetten voor goede doelen.
Deze bedrijven zijn lid van het netwerk Matchpoint Betrokken Ondernemen, de stichting die in Amersfoort bedrijven verbindt aan maatschappelijke organisaties. Via Matchpoint Betrokken Ondernemen is een aantal organisaties bereid gevonden dit project op zich te nemen. I.D. Binnenhuisarchitectuur heeft het ontwerp voor de inrichting gemaakt, schildersbedrijf E. de Vaal levert het schildersmateriaal en medewerkers van Alliantie en Lithos bouw & ontwikkeling zorgen voor het schilderwerk.

Tijdens de lunch werd door de Alliantie nog een extra cheque van 500,00 euro uitgereikt. Een mooie afsluiting van een prachtige dag.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht