THHA houdt open huis met mini-symposium

In de week van Wereldkankerdag opent het Toon Hermans Huis Amersfoort haar deuren op zaterdag 7 februari tussen 11.00 en 15.00 uur. U kunt kennismaken met het volledige activiteitenprogramma en een mini-symposium bijwonen met als thema ‘Kanker: daar kun je mee leven’.
Iedereen uit Amersfoort en omstreken wordt uitgenodigd om binnen te lopen, en te ervaren wat het THHA voor mensen kan betekenen.

Uitbreiding activiteitenprogramma
Dit jaar heeft het THHA het programma uitgebreid. De activiteiten zijn afgestemd op alle fasen van het ziekteproces en helpen bij het hervinden van eigen kracht.

Mini-symposium ‘Kanker: daar kun je mee leven’
In het mini-symposium ‘Kanker: daar kun je mee leven’ wordt over deze thema’s kort maar krachtig gesproken. Wat verandert er binnen het gezin wanneer je met kanker wordt geconfronteerd? Hoe zit dat met werk? En hoe belangrijk is het om te bewegen? Wat helpt en wat juist niet?

Rondleiding, inloopspreekuur en informatiemarkt
Tijdens een rondleiding door het huis vertellen de gastvrouwen en gastheren over de verschillende activiteiten. Om kennis te maken met het uitgebreide aanbod zijn er inloopspreekuren over oedeemtherapie, kanker & werk, kanker & beweging en kanker & voeding. Diverse patiëntenverenigingen zijn op de informatiemarkt vertegenwoordigd, en informeren over wat zij kunnen betekenen.

  • Datum: 7 februari 2015
  • Tijd: 11.00 tot 15.00 uur
  • Waar: Regentesselaan 39, t.o. CS Amersfoort
Terug naar het nieuwsoverzicht