Stem voor een jaar lang donaties!

Stichting Specsavers Steunt doneert jaarlijks een mooi bedrag aan lokale goede doelen in Nederland. Per verkochte bril of hoortoestel wordt er een vast bedrag gedoneerd aan een stichting. Een mooi initiatief! Stem vanaf 16 november op het Toon Hermans Huis én zorg voor een jaar lang donaties!

Waarom stemmen?

Toon Hermans Huis Amersfoort (THHA) doet mee met Stichting Specsavers steunt. Het Specsavers filiaal in Amersfoort heeft vijf goede doelen aangedragen, en u bepaalt door te stemmen welk goede doel de donaties wint.
1 op de 3 mensen wordt geconfronteerd met kanker. De impact op het leven is groot; voor zowel degene die ziek is, als voor de dierbaren om de zieke heen. Toon Hermans Huis Amersfoort biedt ondersteuning en een breed activiteitenaanbod voor jong & oud. Zodat zij die met kanker te maken krijgen, de regie over het leven weer een stukje terug kunnen vinden. Jaarlijks ontvangen we 4000 gasten, maar we willen nog veel meer gasten ontvangen. Dat kost geld, helpt u mee door te stemmen?

Hoe kunt u stemmen?

Vanaf 16 november t/m 7 december 16:00 uur kunt u 1 keer per dag, per e-mailadres een stem uitbrengen op THHA. Stemt u voor de eerste keer, dan ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink. Uw stem wordt pas verwerkt nadat u op deze bevestigingslink heeft geklikt. Via de social media buttons op de stempagina kunt u een extra stem geven met Facebook of Google+!

Klik hier om uw stem uit te brengen

logo

Terug naar het nieuwsoverzicht