Stem op het Toon Hermans Huis Amersfoort voor Stichting Specsavers steunt

Als u stemt op het Toon Hermans Huis Amersfoort voor de ‘Stichting Specsavers steunt’ maakt het kans om ‘goed doel van het jaar’ te worden en daarmee een donatie uit deze stichting te ontvangen. Hiermee kunnen weer allerlei mooie dingen gedaan worden voor mensen die te maken hebben met kanker.

Alle winkels van Specsavers willen graag een steentje bijdragen aan de lokale gemeenschap. Dit doen ze door per verkochte bril of hoortoestel een vast bedrag aan de ‘Stichting Specsavers steunt’ te geven. Dit bedrag schenkt de Stichting onder andere aan lokale doelen die de samenleving ten goede komen. Ieder jaar (aan het einde van de spaarronde) maken alle Specsavers-winkels de betreffende goede doelen in de buurt blij met een donatie.

Hoe worden de winnende doelen gekozen?

Tijdens een stemronde kan iedereen (1 keer per dag per emailadres, maximaal 20 stemmem per IP-adres) een stem uitbrengen op het goede doel van zijn keus. Het goede doel met de meeste stemmen uit de regio van de winkel is de ‘winnaar’. Voor deze organisatie wordt een jaar lang gespaard. Het stemproces verloopt volledig digitaal en wordt dagelijks gecontroleerd.

Welk doel heeft uw voorkeur?

U kunt stemmen op het goede doel van uw voorkeur. Hieronder vindt u de button waarmee u op het Toon Hermans Huis Amersfoort kunt stemmen. Klik op de button, klik op de woorden ‘Stem op dit goede doel’ en u komt terecht op de website van Stichting Specsavers Steunt, daar vindt u de button waarmee op het Toon Hermans Huis Amersfoort kunt stemmen. Alvast bedankt voor uw steun!!


Kijk op Specsavers Steunt voor meer informatie.

Terug naar het nieuwsoverzicht