Start lustrum THHA met twee bijzondere voorstellingen

In april bestaat ons Toon Hermans Huis Amersfoort (THHA) 10 jaar! En dat gaan we vieren met verschillende activiteiten gedurende het jaar. Om te beginnen zijn er op 3 en 4 april twee theatervoorstellingen in samenwerking met leerlingen van Het Nieuwe Eemland en ´t Hooghe Landt.

Zij laten u op meeslepende wijze de invloed van kanker op het leven van een jongere en zijn omgeving zien. De voorstellingen zijn tot stand gekomen in samenwerking met Scholen in de Kunst en het THHA en mogelijk gemaakt door een donatie van de Sint Ansfridus parochie.

´The Battle´
Op 3 april is de voorstelling ‘The battle’ in Het Nieuwe Eemland. De voorstelling gaat over Lena die in een band speelt en kanker krijgt. Hoe gaat zij hier mee om? En wat zijn de reacties van haar vrienden en klasgenoten wanneer ze na de behandelingen weer terugkomt op school? Deze vragen staan centraal in ‘The Battle’.

Datum:    3 april
Tijd:         20.00 – 21.00 uur
Kaarten:  € 3.50 p.p. (reserveren is niet nodig)
Locatie:   Daam Fockemalaan 12, 3818 KG Amersfoort

´99 Problems´
Op 4 april is de voorstelling ‘99 problems’ in het Hooghe Landt. Deze voorstelling gaat over jongeren met kanker die via een internetforum contact met elkaar hebben. Hier delen ze hun gedachtes en emoties. Maar ze willen elkaar beter leren kennen en daarom besluiten ze om elkaar ook in het echt te ontmoeten.

Datum:    3 april
Tijd:         20.00 – 21.00 uur
Kaarten:  € 3.50 p.p. (reserveren is niet nodig)
Locatie:   Trompetstraat 1, 3822 CK, Amersfoort

Overige lustrumactiviteiten
Het lustrumjaar wordt afgesloten met een Galadiner op 2 oktober. Tot die tijd zijn er diverse activiteiten zoals de Ladiesrun, Run for Life / Businessloop en de Haringparty, waarbij het Toon Hermans Huis Amersfoort als goede doel is gekozen.

 

10 jaar Toon Hermans Huis Amersfoort: Open over kanker

 

Terug naar het nieuwsoverzicht