Inschrijven voor 15e Businessloop Amersfoort (17 juni)

Hardlopen én netwerken voor het goede doel

Op vrijdag 17 juni a.s. vindt de 15e Businessloop Amersfoort plaats. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven voor de loop en zich hiermee inzetten voor het goede doel: het Toon Hermans Huis Amersfoort!

Het hardloopevenement start en finisht ook dit jaar op het terrein van Het Nieuwe Eemland.
Voorafgaand aan de Businessloop voor volwassenen rennen de leerlingen van middelbare school Het Nieuwe Eemland hun hardloop-wedstrijd Run for Life. Ook de opbrengst hiervan gaat naar het Toon Hermans Huis Amersfoort.
De Businessloop Amersfoort is een evenement waar werknemers van bedrijven en instellingen uit Amersfoort en directe omgeving op een ontspannen en sportieve wijze met elkaar in contact komen. Het is een recreatieve loop voor mannen en vrouwen van jong tot oud, met afstanden van 5 km en 10 km.

Sportieve prestatie

Volgens Martin Bauman, bestuurslid van Businessloop Amersfoort wordt de loop elk jaar populairder onder hardlopers. ‘De Businessloop Amersfoort maakt het ook dit jaar weer mogelijk om samen met collega’s een sportieve prestatie neer te zetten. Maar de Businessloop Amersfoort is meer dan een hardloopwedstrijd. Uiteraard is er na afloop volop gelegenheid om tijdens een gezellige barbecue te netwerken. Een unieke combinatie voor bedrijven en individuele lopers.’

Positieve ontwikkeling

Sanne Lacor, algemeen coördinator THHA, is heel blij dat Businessloop en Run for Life samen hebben gekozen om de opbrengst van hun hardloopevenement aan haar organisatie te doneren. ‘Sinds een aantal jaren worden er vanuit het THHA al gastlessen gegeven in de brugklassen van Het Nieuwe Eemland over kanker in het gezin. Als doelenorganisatie zonder structurele subsidie zien wij een toename in betrokkenheid van lokale bedrijven en instellingen. Ook van de Businessloop. Er is een groeiende behoefte om een bijdrage te leveren aan een plek of organisatie in de directe omgeving. Een erg positieve ontwikkeling.’

Inschrijving voor de Businessloop Amersfoort is mogelijk via www.businessloop.nl.
Businessloop Amersfoort
Datum: vrijdag 17 juni 2016
Afstanden: 5 of 10 kilometer
Locatie: Het Nieuwe Eemland
Voor: werknemers van bedrijven/instellingen uit Amersfoort en omgeving én voor andere geïnteresseerden
Opbrengst: Toon Hermans Huis Amersfoort
Inschrijven: http://www.businessloop.nl

Terug naar het nieuwsoverzicht