Spelen voor je Leven-theater maken

Eens in de twee weken op woensdagochtend krijgt de theatergroep ‘Spelen voor je Leven’ les van theatermaker Bernadette Sikkers. Op speelse wijze maakt zij de deelnemers vertrouwd met de kunst van toneelspelen. De groep komt weer bijeen op 11 februari.

Soms levensecht, soms humoristisch of absurd
Toneelspelen is een prachtig middel om aan van alles dat in het dagelijks leven plaatsvindt vorm te geven. Soms levensecht, soms humoristisch of absurd. Door in de huid van een zelf gekozen personage te kruipen, kun je tot de meest verrassende ontdekkingen komen. Daarnaast kan toneelspelen ook afleiding en ontspanning bieden.
“Hier kan ik helemaal mezelf zijn” en “Ik lach nergens zoveel als hier” zijn uitspraken van deelnemers aan de theaterworkshops.

ontdekken talenten en veel plezier
‘Spelen voor je Leven’ staat voor: elkaar ontmoeten, delen van gevoelens, ontdekken van onvermoede talenten en samen veel plezier beleven. Dat alles in de veilige sfeer van het Toon Hermans Huis Amersfoort. Ieder die ervoor voelt om mee te doen, kan zich aanmelden. Ervaring met toneelspelen is niet nodig.

Spelen voor je Leven is een initiatief van de Stichting Kanker in Beeld. Het doel is mensen die met kanker te maken hebben (gehad) de mogelijkheid te bieden hun proces te verwerken door een vorm van creatieve expressie.

  • Informatie: Bernadette Sikkers 033 4805736
  • Aanmelden bij: Marjan Rikkers 033 2460521
  • Locatie: Toon Hermans Huis Amersfoort, Regentesselaan 39, direct tegenover station Amersfoort Centraal
  • Tijd: 10.00 – 12.30 uur op woensdag om de week (eerstvolgende keren: 11 en 25 februari)
  • Kosten: € 60,- per half jaar (12 lessen)
Terug naar het nieuwsoverzicht