Schilderen met acrylverf bij THHA

Op drie achtereenvolgende dinsdagmiddagen in september vindt in het Atelier van het Toon Hermans Huis Amersfoort (THHA) de workshop ‘Schilderen met acrylverf’ plaats. Mensen die met kanker te maken hebben zijn welkom hieraan deel te nemen. Voor mensen die ten gevolge van kanker geconfronteerd worden met allerlei gevoelens is deze workshop een mogelijkheid uitdrukking te geven aan wat zij innerlijk ervaren.

De workshops starten met een geleide meditatie waarin de aandacht gericht wordt op eigen innerlijke beelden. Vervolgens wordt geschilderd met acrylverf. De belevingen krijgen hierdoor vorm en kleur. Dit kan tot verrassende inzichten leiden en ook voor innerlijke rust en ruimte zorgen. Voor mensen die te maken hebben met kanker kan dit een welkome ondersteuning van hun verwerkingsproces betekenen.

Gerda Tijmensen, gastvrouw van het THHA, begeleidt de deelnemers tijdens de workshop. Ervaring met mediteren en schilderen is niet nodig, iedereen is van harte welkom.

Creatieve bezigheden kunnen ontspanning brengen en tot steun zijn bij verwerking van alles dat je is overkomen. Met het organiseren van creatieve workshops wil het THHA hieraan bijdragen.

 

Datum: 16, 23 en 30 september

Tijd: 13.30 – 15.30 uur

Kosten: De eigen bijdrage voor deze driedelige

workshop is € 15,= per persoon (inclusief

consumpties en het benodigde materiaal).

 

Voor de middagen hoeft u zich niet aan te melden. U kunt gewoon binnen lopen.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht