Documentaire Onomkeerbaar

SCENECS is een filmfestival dat podium biedt aan debuterende filmmakers die hun eerste of tweede productie willen delen met een breed publiek. Dit jaar zal het festival van 5 t/m 8 november plaatsvinden in de JT bioscoop in Amersfoort, de toegang zal voor publiek gratis zijn.

Tijdens de (P)review editie zullen er naast prachtige, gloednieuwe producties ook winnende films en documentaires van voorgaande jaren worden vertoond. Een van deze producties is de met een publieksprijs bekroonde documentaire Onomkeerbaar. Documentairemaakster Maaike Broos volgt het proces van drie lotgenoten welke kanker hebben overwonnen. We zien verdriet, blijdschap en de hervonden kracht om verder te gaan met de opbouw van hun leven.

SCENECS biedt in samenwerking met het Toon Hermans Huis en Against Cancer de mogelijkheid voor lotgenoten, naasten, vrijwilligers en hulpverleners om deze documentaire met elkaar te bekijken. Na de vertoning vertellen de hoofdrolspelers hoe het hen op dit moment in hun leven vergaat en is er ruimte om hen vragen te stellen. In de SCENECS lounge is het mogelijk om in gesprek te komen met medewerkers en vrijwilligers van het Toon Hermans Huis en Against Cancer.

Voor de vertoning van Onomkeerbaar zijn 140 plaatsen per zaal beschikbaar. De documentaire zal worden vertoond op donderdag 5 november om 20:45 uur en zondag 8 november om 13:00 uur.
Wilt u bij deze vertoning aanwezig zijn en bent u uitgenodigd door het Toon Hermans Huis, vermeld dit graag in uw aanvraag. Reserveer uw plek via onomkeerbaar@scenecs.com. Reageer tijdig want er zijn beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
Bent u nieuwsgierig naar Onomkeerbaar? Bekijk de trailer op www.balansdoc.nl

 

 

OnomkeerbaarUItnodigingFlyer

Terug naar het nieuwsoverzicht