Samen koken en eten bij KookOok

Als je met kanker te maken hebt kan het lastig zijn om een gezonde maaltijd op tafel te zetten. Voor deze mensen organiseert Marion van Hees in haar kookstudio KookOok in Hoogland een workshop, in samenwerking met Toon Hermans Huis Amersfoort. Op maandag 9 maart van 16.30 tot 19.00 uur, gaan de deelnemers een vegetarische maaltijd bereiden én eten in de kookstudio.

Een gezonde maaltijd lastig?
Koken en eten, het is meer dan alleen je lichaam voeden. Om je gezond en goed in je vel te voelen is het van belang om goed te eten, dus datgene te eten wat jou goed bekomt. Als door de behandelingen tegen kanker je smaak is veranderd, je maag sommige ingrediënten niet meer verdraagt of je vermoeid bent, kan het een opgave zijn om een maaltijd op tafel te zetten die ook nog gezond is.

Samen koken en eten
Het avondeten is in veel culturen het moment dat mensen samenkomen en de dag met elkaar doorspreken. Samen koken en eten zorgt voor gezelligheid, saamhorigheid en ontspanning. Deze factoren kunnen bijdragen aan het gevoel van welzijn van mensen die met kanker te maken hebben.

KookOok bij Marion
Marion van Hees is in haar loopbaan veel met koken bezig geweest en heeft na haar pensionering de kookstudio KookOok opgericht. Zij wil mensen met beperkende diëten en allergieën leren genieten van eten en voedsel en zo zelf bijdragen aan hun welbevinden.

  • Datum: maandag 9 maart 2015
  • Tijd: 16.30 – 19.00 uur
  • Kosten: € 10,-
  • Waar: Kolkrijst 120, 3828 EN Hoogland
  • Info en aanmelden: info@thha.nl of 033-4655277
  • Er is plek voor 10 personen dus wees er snel bij!
Terug naar het nieuwsoverzicht