Bijzondere paraplu voor THHA!

‘Ondernemen vanuit betrokkenheid met oog voor de samenleving waarin je leeft. Dat is ons uitgangspunt geweest bij het ontwikkelen van dit relatiegeschenk’, zegt Max Cordier, directeur van MAKO Grafische Communicatie.

Samen met Harry Settels van Office1 en ambassadeur van de Onthaasting, is er een unieke, kwalitatief hoogwaardige paraplu ontwikkeld. De binnenzijde van de paraplu is voorzien is van illustraties en teksten van de Amersfoortse kunstenaar en illustrator Jordy te Braak.

De opbrengst uit de verkoop van de paraplu komt geheel ten goede aan het Toon Hermans Huis Amersfoort. Een centrum voor iedereen die met kanker te maken heeft en dit jaar 10 jaar bestaat.  Voor jong en oud, voor vrienden en familie. Het THHA is open over kanker. Je kunt hier terecht voor informatie, psychosociale ondersteuning, lotgenotencontact en activiteiten. ‘Zoals een paraplu beschermt tegen regen zo is het THHA een plek waar je jezelf kunt zijn’, zegt Settels. De paraplu is in nauwe samenspraak met hen ontwikkeld. ‘Een bijzondere en inspirerende samenwerking’ zegt Liesbeth Groot,  directeur THHA. ‘Juist omdat er samen echt iets wordt gecreëerd’.

‘Wij hopen natuurlijk dat we veel paraplu’s kunnen verkopen. Niet alleen omdat het een bijzonder relatiegeschenk is, maar ook omdat het een mooie manier is om je maatschappelijke betrokkenheid te tonen’, aldus Cordier.

Meer informatie kan worden opgevraagd bij Max Cordier, email: max@mgca.nl of Harry Settels, email harry@office1.nl.

Bron

speciale plu voor thha

Bron: AD 13 maart 2015

Terug naar het nieuwsoverzicht