Open Atelier op woensdag

Al lange tijd houdt het Toon Hermans Huis Amersfoort open atelier. Hier kunnen mensen die met kanker te maken hebben tekenen, schilderen of een andere creatieve hobby beoefenen. Creatief bezig zijn kan helpen ontspannen en biedt afleiding. Vanaf 1 mei is het atelier op woensdagmiddag open tussen 13.30 en 16.00 uur.

Begeleiding
De begeleiding tijdens het (open) atelier is in handen van getrainde medewerkers van het THH die ervaring hebben met het geven van lessen en workshops.

Afscheid Anneke
Onlangs is de bezetting van het team gewijzigd: wij namen afscheid van Anneke Schoorl, die het atelier met veel passie en aandacht ruim 10 jaar heeft begeleid, en daarnaast ook veel creatieve workshops organiseerde. Vanaf deze plek willen wij Anneke bedanken voor haar tomeloze inzet!

Vilten en andere workshops
Maaike de Winter en Nancy Engwerda zetten het open atelier voort, en gaan hun creatieve talent ook inzetten voor nieuwe creatieve workshops, waar zij regelmatig lokale kunstenaars voor aantrekken. In mei is er een 2-delige viltworkshop waarin deelnemers een zelfportret vilten op 12 en 19 mei.I

Interesse?
Heeft u interesse in het open atelier of een creatieve workshop? Loop eens binnen op woensdagmiddag tussen 13.30 en 16.00 en ervaar de prettige sfeer in het atelier, of kijk eens op de website.

Versterking gevraagd!
Het team is door het vertrek van Anneke op zoek naar versterking. Interesse? Kijk op www.thha.nl/vacatures voor meer informatie.

Zomerstop
In juli en augustus 2015 is er geen open atelier.

terug naar: activiteitenaanbod

Terug naar het nieuwsoverzicht