Op reis in een verhaal – met lunch

Op 19 augustus kunt u luisteren naar Karen Rutgers die met veel overgave een verhaal vertelt. Wát ze gaat vertellen is nog een groot mysterie, maar wat ze ook vertelt: het boeit, inspireert, zet aan tot nadenken, en geeft ruimte voor een lach en een traan. Aansluitend is er een heerlijke lichte lunch.

Ons leven bestaat uit een heleboel verhalen. Een verhaal kan de verbeelding aanspreken. Als je niet op reis kunt gaan doordat je ziek bent, kun je in een verhaal toch een hele reis maken.

Ter lering ende vermaak

Het kan heerlijk zijn om naar verhalen te luisteren. Een verhaal kan aanleiding geven tot gesprek of een volgend verhaal. Herken je je in het verhaal, en waarom dan? Zou je een andere richting hebben gekozen dan de hoofdpersoon? Wat doet het verhaal met je? Daarom is er natuurlijk alle ruimte om na te tafelen over het verhaal!

Karen

Al sinds de oprichting is Karen Rutgers verbonden aan het Toon Hermans Huis Amersfoort. Met haar dubbele functie als coördinator en psycho-oncologisch therapeut is zij een charismatische inspirator voor alles wat er in het het huis gebeurt.

Lunch

De lunch wordt verzorgd door onze gastvrouwen en -heren, die er ieder jaar een heerlijk zomerse oase van maken. Wilt u komen? Vertel het ons via info@thha.nl of 033-465 52 27

 

  • Datum: 19 augustus
  • Tijd: 12.00-14.00 uur
  • Toegang: gratis
  • Waar: Regentesselaan 39, tegenover CS Amersfoort
  • Info en aanmelden: info@thha.nl of 033-465 52 27
Terug naar het nieuwsoverzicht