Office1 sponsort Toon Hermans Huis Amersfoort

Op donderdag 29 december ondertekenden Harry Settels (Office1) en Sanne Lacor (Toon Hermans Huis Amersfoort) een 3-jarige sponsorovereenkomst. Office1 doneert met ingang van het nieuwe jaar een vast percentage van de nettowinst van alle nieuwe regionale klanten en ondersteunt daarmee het werk van THHA.

Office1, leverancier voor kantoorartikelen en overige kantoorbenodigdheden, wil met hun sponsorbijdrage mogelijk maken dat mensen met kanker en hun naasten de nodige zorg en ondersteuning kunnen vinden. Harry Settels: “Office1 levert binnen heel de Benelux, maar focust zich de komende jaren nog meer op de regio. Het ondersteunen van een goed doel met regionale betekenis sluit hier helemaal op aan. We zijn al jarenlang betrokken bij THHA, maar door deze wijze van sponsoring, kan Office1 een wezenlijk verschil maken.”

Sanne Lacor, algemeen coördinator THHA: “Als goede doelenorganisatie zonder structurele subsidie, zijn we afhankelijk van donaties en giften om ons werk te kunnen voortzetten. We zijn dan ook heel blij dat Office1 zich op deze manier voor langere tijd wil inzetten.”

Het THHA ondersteunt mensen met kanker én hun naasten bij de emotionele verwerking van deze ingrijpende ziekte. Door professionele zorg en activiteiten te bieden, kan jong en oud de eigen veerkracht versterken. Het THHA kent geen wachtlijst en is voor iedereen toegankelijk, ook als de zorg buiten de verzekering valt. We zijn te vinden aan de Regentesselaan 39, tegenover het station.

Terug naar het nieuwsoverzicht