Office Extensions helpt THHA met internet en thuiswerken

De wens vanuit Toon Hermans Huis Amersfoort (THHA) voor verbeteringen binnen de IT omgeving en om meer flexibiliteit te creëren voor de thuiswerkers is succesvol gerealiseerd door Office Extensions.
 
Office Extensions uit Hoogland, een bedrijf met goed opgeleide IT-professionals,  heeft kosteloos voor THHA vanuit het MVO project ‘Amersfoort HELPT’ het traject naar Office 365 begeleid. Eén van de belangrijkste adviezen van Office Extensions was de migratie naar de cloud en een betere internet connectie ter vervanging van de lokale server.  Een ingrijpende maar succesvolle migratie!
Werken in de cloud
Voor het THHA een hele overgang, want zo’n vernieuwing brengt technische en organisatorische uitdagingen met zich mee. ‘Wij zijn een inloophuis voor mensen met kanker en hun naasten en veel van onze vrijwilligers werken niet vaak met een computer. Het werken ‘in de Cloud’ vraagt een andere manier van werken en dit is niet voor iedereen even gemakkelijk.
Overal kunnen werken met support
Maar een groot voordeel van de Cloud is dat je nu gemakkelijk documenten kunt uitwisselen en bij documenten en e-mail kunt komen op de iPad, telefoon en vanuit elke locatie, bijvoorbeeld thuis,’ zegt Liesbeth Groot, coördinator THHA. ‘Het is ook fijn dat ik nu Office Extensions kan bellen wanneer ik vragen heb, dat er met je wordt meegedacht en naar een oplossing gezocht. ‘ Die flexibiliteit en klantgerichtheid stellen we op prijs. 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht