Oedeembehandeling in het THHA

In het Toon Hermans Huis Amersfoort is het mogelijk een afspraak te maken met huid- en oedeemtherapeute Danielle van Eldik. Zij informeert, adviseert en behandelt mensen met lymfoedeem ten gevolge van de behandelingen bij kanker. U moet hierbij denken aan een zwelling van een arm, een been of de buik dat gepaard gaat met een zwaar en vermoeid gevoel, tintelingen en soms pijn. Dit kan het gevolg zijn van een operatie, bestralingen of chemotherapie.

Waardevol

Danielle vertelt: ‘Als huidtherapeut heb ik veel affiniteit met lymfoedeem. De waardering die je krijgt van mensen die een vermindering van klachten ervaren en weer vol vertrouwen het leven aangaan, is voor mij van onschatbare waarde. Hierdoor besef ik elke dag hoe waardevol mijn beroep is. U kunt zich voorstellen dat ik ontzettend blij ben dat ik met het Toon Hermans Huis mag samenwerken.’

Eigen praktijk

Danielle heeft haar eigen praktijk Huid- en Oedeemtherapie Eemland en is gecontracteerd met alle zorgverzekeraars. Tevens is ze aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Afhankelijk van de polisvoorwaarden van de zorgverzekeraar wordt de behandeling volledig vergoed door de zorgverzekering.

Afspraak maken

Voor meer informatie en aanmelding: info@thha.nl of bel 033 465 52 27.
Website Danielle van Eldik: www.huidenoedeemtherapie-eemland.nl

Data: Maandag 1 februari, 7 maart, 4 april, 2 mei en 6 juni 2016.
Tijd: 9.30-11.30uur.

Terug naar het nieuwsoverzicht