Mooie opbrengst collecte Toon Hermans Huis Amersfoort

De collecte van het Toon Hermans Huis Amersfoort (THHA) in de eerste week van mei leverde een mooie opbrengst. In het THHA krijgen mensen die kanker hebben (gehad) en hun naasten aandacht en ondersteuning bij de gevolgen van deze ziekte.

In delen van Amersfoort, Hoogland en Hooglanderveen zijn 34 enthousiaste collectanten bij de deuren langs gegaan en hebben hiermee bijna € 4.500,- euro opgehaald.

Karen Rutgers, directeur en psycho-oncologisch therapeut van het THHA, ging ook met een bus rond: “Ik doe ieder jaar mee met collecteren. Erg leuk en leerzaam om te doen, je ontmoet veel mensen en hebt soms verrassende gesprekken. Ik heb de eerste 5 deuren altijd schroom om anderen te storen maar dat gaat gelukkig voorbij en dan wordt het leuk! Het is grote steun voor het THHA.”

Ook andere collectanten vertelden over bijzondere en ontroerende ontmoetingen aan de deur: “Soms hebben mensen ter plekke even de aandacht nodig die het THHA zo kenmerkt.”

Vanaf deze plek wil het huis de gulle gevers en collectanten heel hartelijk bedanken. Deze financiële steun is onmisbaar om de activiteiten en begeleiding te kunnen blijven bieden.

Terug naar het nieuwsoverzicht