Moodboard maken op de inloopavond voor jonge mensen

Actieve ontmoetingsavond voor jonge mensen die kanker hebben of hebben gehad. Leeftijdsgenoten tussen de 18 en ± 45 jaar zijn welkom om met elkaar ervaringen uit te wisselen.

Deze keer als uitzondering op de gewone inloopavond een creatieve workshop: Maak je eigen Visualisatie, Missie & Inspiratie Board.
Wat durf je te (weer) te wensen, hoe zet je je gevoel om in nieuwe kansen en motiveer je jezelf deze aan te grijpen.
Tijdens deze workshop maak je je dromen inzichtelijk als een reminder voor elke dag in de vorm van je eigen gepersonaliseerde moodboard.
Een toegankelijke workshop waar alles kan en waar je heerlijk los mag met eigen foto’s, glossy’s, papier, stof, lint, schaar en lijm.
Deze workshop wordt gegeven door Maureen Hendriksen Fotograaf & Creatief Auteur. Zie www.droomboot.com

De ontmoetingsavonden in het THHA zijn bedoeld om leeftijdsgenoten die kanker hebben of hebben gehad met elkaar in contact te brengen. In een veilige sfeer kunnen zij met elkaar delen hoe zij leven met en na kanker. Onderwerpen van gesprek kunnen zijn: Wat voor effect heeft deze ziekte op je relaties? Hoe ga je om met werk, studie, seksualiteit, een nieuwe liefde, kinderen, een onvervulde kinderwens, een veranderd uiterlijk, heftige gevoelens, je toekomstbeeld, fysieke (late) gevolgen van de ziekte, enzovoort.

Cursisten kunnen alles meenemen, van foto’s tot glossy’s, een reepje van een oud kledingstuk waar ze verkocht aan waren, kortom alles wat voor hen van waarde is of was…

Normaal ben je van harte welkom zo binnen te lopen, maar voor deze speciale creatieve avond is het fijn als je je even wilt aanmelden op 033-4655227. Vanaf 19.30 is de deur open voor koffie.

Datum: 3 februari 2015
Tijd: van 20.00 tot 21.30 uur
Kosten: € 5,- (i.v.m. materiaalkosten)
Waar: Regentesselaan 39, t.o. CS A’foort
Aanmelden en info: 0334655227

Terug naar het nieuwsoverzicht