Mijn leven in beeld

Fotografie- en beeldcoachingsworkshop
Op 29 januari en 19 februari kunnen gasten van het Toon Hermans Huis Amersfoort (THHA) deelnemen aan de 2-delige workshop fotografie en beeldcoaching. De workshop nodigt de deelnemers uit om gevoelens en ervaringen in beeld om te zetten.

Wanneer het lastig is om je woorden te uiten, kunnen beelden duidelijk maken wat je van binnen voelt.
Daarnaast kan het ook rustgevend en ontspannend werken en bijdragen aan het (her)vinden van balans in het leven met en na kanker.

Tijdens deze workshop leert men een aantal basis beginselen van de fotografie.
Daarna kunnen de deelnemers direct aan de slag. Deelnemers kiezen zelf een thema of onderwerp en daar wordt een eigen foto reportage van gemaakt die jouw verhaal vertelt, bijvoorbeeld: hoe zie ik mij zelf, wat vind ik moeilijk, waar kijk ik naar uit.
Zo vertelt ieder zijn of haar verhaal aan de hand van de gemaakte foto’s. Van de foto’s kan bijvoorbeeld een (familie) collage worden gemaakt.

De workshop wordt gegeven door Niranyana Jayamary
Haar werk als coach is gebaseerd op het op een speelse en dynamische manier benaderen van situaties. Daarnaast werkt zij als fotografe en workshopbegeleider fotografie.

De workshop is bedoeld voor mensen met kanker en hun naasten, zoals partners, familie, vrienden en nabestaanden. Ervaring is niet nodig.

  • Datum: 29 januari en 19 februari
  • Tijd: 14.00 tot 16.00 uur
  • Kosten: € 5,- per keer
  • Waar: Regentesselaan 39, t.o. CS Amersfoort
  • aanmelden en info: 033-4655227 of email info@thha.nl.
Terug naar het nieuwsoverzicht