Medewerker PR & Communicatie gezocht!

Het Toon Hermans Huis Amersfoort is op zoek naar een PR en Communicatie medewerker die op vrijwillige basis voor 6-12 uur per week het team wil versterken.

Werkzaamheden
Je schrijft samen met een collega teksten over onze activiteiten die gebruikt worden voor de website, facebook, twitter en gedrukte media. Daarnaast zorg je voor promotie-activiteiten en overige PR werkzaamheden.

Je houdt voor onze doelgroep relevante berichtgeving in de media over kanker in de gaten en plaatst deze op de website, facebook en twitter.

Profiel
Je bent schrijfvaardig en communicatief. Je hebt affiniteit met de doelgroep van het Toon Hermans Huis Amersfoort. Je hebt ervaring met social media en bij voorkeur ook met WordPress of een ander CMS. Bovendien ben je enthousiast, zelfstandig, creatief en gemotiveerd.

Wat heeft het Toon Hermans Huis te bieden?
Wij bieden uitdagend, leerzaam en afwisselend werk. Je maakt actief deel uit van een klein team en maakt contact met lokale netwerken. Je werktijden zijn in overleg.

Aannameprocedure
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Liesbeth Groot, coördinator operationele zaken, tel. 06 16 970 892. Sollicitatiebrief per e-mail met CV aan directie@thha.nl t.a.v. Liesbeth Groot, waarna een gesprek volgt.

meer vacatures

Terug naar het nieuwsoverzicht