Maak zelf een mooie ketting

Maak zelf een mooie ketting met Madeleine Spliet.

Madeleine heeft al vele jaren als hobby het maken van kettingen al dan niet met bijpassende oorbellen en armbanden, van exclusieve veelal natuurlijke materialen (halfedelsteen, parels, venetiaans glas, hoogwaardig keramiek, schelpen, hout, hoorn , verguld zilver en zilver e.d.) en exposeert af en toe. Op reis koopt zij vaak kralen om thuis ter verwerken zoals in Marokko en Venetië. Zij promoot ook de kettingen van het merk Kazuri , een fair trade product uit Kenia. Om zich te bekwamen heeft Madeleine vele workshops gevolgd o.a. bij Zahia in België. Zij geeft ook af en toe zelf een workshop, zoals al een keer eerder bij het Toon Hermans Huis.

Hoe werkt het?  

De deelnemers maken van de in het Toon Hermans Huis beschikbare kralen een ketting voor zichzelf of voor een ander. Eerst zoeken zij de kralen uit die ze willen gaan toepassen en dan gaan ze aan de slag om een ketting te maken. Daarbij krijgen zij advies en begeleiding zodat ieder met een eigen ontworpen mooie ketting naar huis gaat.

Deelnemers mogen natuurlijk ook zelf kralen meenemen die ze willen toepassen. Denk bijvoorbeeld aan een snoertje dat je ongebruikt thuis hebt liggen van een dierbaar familielid en dat met enkele toevoegingen en opnieuw rijgen weer helemaal aantrekkelijk wordt om te dragen.

Wanneer: donderdag 22 oktober van 13.30 tot 16.00 uur

Waar: Toon Hermans Huis Amersfoort

Kosten:      € 7,50

Is inschrijven nodig?   ja

Maximum aantal deelnemers:   10

 

Terug naar het nieuwsoverzicht