Lezing: Brainstorm door Joke Goudriaan (2 november)

Eind 2013 kreeg Joke de diagnose ‘Gliomatosis Cerebri op basis van een laaggradig oligodendroglioom’, ofwel een hersentumor die niet operabel is. Prognose: nog een jaar of drie te leven.

Ondanks Jokes medische achtergrond heeft ze gekozen voor een behandeling met chemotherapie en hyperthermie in Duitsland, het gebruik van voedingssupplementen en aanpassingen in haar voedingspatroon. Het resultaat was dat de tumor kleiner werd, niet verdwenen, wel stabiel.

Door een positieve instelling is Joke na anderhalf jaar aan behandelingen weer gaan werken en leven als vanouds, als een ‘gezonde’ vrouw. Op dit moment is haar situatie stabiel.

Toen Joke de diagnose kreeg begon ze met het schrijven van een blog (www.jokegoudriaan.nl). Zo bleef haar omgeving op de hoogte en hoefde ze niet steeds hetzelfde verhaal te vertellen. Het blog is inmiddels in boekvorm (Brainstorm) uitgegeven. Het boek is een positief, inspirerend en persoonlijk verhaal. In dit boek geeft ze een eerlijke en open blik op haar leven en haar strijd tegen de tumor.
Joke vertelt u graag in haar ‘lezing’ over haar ervaringen. Wat de ziekte met haar en haar omgeving deed / doet, hoe ze het traject heeft ervaren en wat u zou kunnen doen om ook uw situatie te boven te kunnen komen. Laat u inspireren door deze krachtige vrouw!

Ter info: de opbrengsten van het boek gaan naar de stichting www.stophersentumoren.nl

Wanneer: donderdag 2 november 2017
Tijd: 19.00 – 21.00 uur
Spreker: Joke Goudriaan
Waar: Toon Hermans Huis – Regentesselaan 39 te Amersfoort, tel. 033 4655227, e-mail info@thha.nl
Kosten: gratis inloop incl. koffie / thee
Het boek is te koop via: https://www.bullseyeshop.nl/a-49772302/bullseye-events/lezing-brainstorm-joke-goudriaan-02-11-2017/

Terug naar het nieuwsoverzicht