Lente Verwenochtend!

In het Toon Hermans Huis Amersfoort begint de lente met een heerlijke verwenochtend voor mensen die door kanker geraakt worden. Bezoekers krijgen op 21 maart gratis diverse wellnessbehandelingen waardoor ze zich prettiger in hun vel kunnen gaan voelen.

ziek of niet, uiterlijk speelt een rol
Als je weet dat je er goed uitziet, voelt dat prettig. Een ontspannen gezicht, een ontspannen lichaam en kleding die flatteert dragen bij aan welbevinden. En een schoonheidsbehandeling, een voetverzorging, advies van een kapper of een massage kunnen helpen om je beter te voelen.

Verademing voor lichaam en geest
Voor het lichaam dat het vaak zwaar te verduren heeft, kan het een verademing zijn nu eens op een zachte en ontspannende manier aangeraakt te worden. Tijdens de lente-verwen-ochtend krijgen bezoekers een vrijblijvende kennismaking met twee van de aanwezige wellnessbehandelingen, en kunnen zo ervaren wat hun goed doet.

Verwenpakket
Om de bezoekers een heerlijke, ontspannende ochtend te bezorgen staan professionals belangeloos klaar met ieder hun eigen tips en minibehandelingen in hun verwenpakket. Enthousiast werken zij mee aan dit geroemde initiatief van het THHA.

Voel je welkom
Zowel mannen als vrouwen die met kanker te maken hebben, alsook hun familie en vrienden zijn van harte uitgenodigd om zich lekker te laten verwennen door ons wellnessteam. Het aantal mensen dat hieraan mee kan doen is wel beperkt, dus meld zo snel mogelijk aan!

  • Datum: zaterdag 21 maart 2015
  • Tijd: 10.30 – 13.00 uur
  • inschrijven voor behandelingen tussen 10.30 en 11.00
  • Kosten: gratis
  • Waar: Regentesselaan 39, tegenover CS Amersfoort
  • aanmelden en info: info@thha.nl, of bel 033-4655227

Voor meer informatie over het Toon Hermans Huis Amersfoort en de activiteiten die er plaatsvinden: www.thha.nl

Terug naar het nieuwsoverzicht