Leerhotel het Klooster doneert fooienpot

Vince van den Ham en Onno Gresnigt (derdejaars studenten van de Hotelschool Amersfoort) mochten vorige week uit naam van Leerhotel Het Klooster maar liefst € 1.150,- per goed doel overhandigen aan het Toon Hermans Huis Amersfoort en Stichting de Regenboogboom. Het bedrag is afkomstig uit de fooienpot van Leerhotel Het Klooster en is bedoeld om de goede doelen een hart onder de riem te steken. Onder belangstelling van beide goede doelen, studenten en instructeurs vond de uitreiking plaats in de Kloostertuin van het Leerhotel. Ieder jaar worden twee goede doelen gekozen waaraan de fooienpot wordt gedoneerd. 

Liesbeth Groot en Caroline Eekhart van het Toon Hermans Huis Amersfoort en Evert-Jan van Zandvoort van Stichting de Regenboogboom toonden zich zeer opgetogen over de opbrengst en zoeken een mooie bestemming voor het geld. Het bedrag komt goed van pas voor beide organisaties.

Leerhotel Het Klooster doneert het geld aan de goede doelen zodat zij hun waardevolle werkzaamheden kunnen voortzetten. “Daarnaast is het van belang om onze maatschappelijke functie als onderwijsleerbedrijf te benadrukken in Amersfoort en omstreken en dus steunen we goede doelen uit onze omgeving”, aldus Laura de Kort (manager Leerhotel Het Klooster).

 

Terug naar het nieuwsoverzicht