Kom in beweging met kanker

Het Toon Hermans Huis Amersfoort biedt in samenwerking met Twinckl Coaching en
Sneller Fit op donderdagochtend een groepstraining-op-maat in de Soesterduinen, voor mensen met kanker. Doel van de training is ondersteunen van herstel, en verbeteren van conditie en vitaliteit.

Fysieke belastbaarheid verandert
Als je met kanker geconfronteerd wordt, breekt vaak een periode aan waarin niets meer gewoon of vanzelfsprekend is. Ook de fysieke belastbaarheid verandert, en sporten en bewegen komen te vervallen of op een laag pitje te staan. In beweging blijven kan je gevoel van welbevinden en herstel gunstig beïnvloeden.

Werken aan vitaliteit
De training begint met een themabespreking onder leiding van lifecoach Nicolet Eikelboom in Brasserie de Soester Duinen. Waar loop je tegen aan met kanker? Wat kun je zelf doen om je beter te voelen? Dan gaan we samen de natuur in om te werken aan je vitaliteit. Personal trainer Michiel van der Linden geeft onder het wandelen spierkrachtversterkende oefeningen. Ook wisselen we tips & trucs uit over bewegen in het bijzonder en het leven met kanker in het algemeen.

Meedoen of meer informatie?
Per keer kunt u besluiten mee te doen, maar vertel ons dit wel van tevoren per email info@twinckl.nl of telefoon 06-248 58 280. De training gaat alleen door bij voldoende deelnemers.

  • 1e en 3e donderdag van de maand in september en oktober.
  • Tijd: 10.00-11.30
  • Kosten: €7,50 per keer
  • Waar: Soester Duinen, Soesterbergsestraat 188, 3768 MD Soest
  • Info en aanmelden: info@twinckl.nl, of bel 06-248 58 280


Twinckl coaching logo

sneller fit logo

terug naar: activiteitenaanbod

Terug naar het nieuwsoverzicht