Kinderloos na kanker: lotgenotencontact

Ben je ongewenst kinderloos na kanker? En heb je behoefte daar met lotgenoten over te praten?
Het Toon Hermans Huis Amersfoort biedt deze gelegenheid. Op 3 mei kun je een lotgenotenbijeenkomst bezoeken, die wordt georganiseerd en begeleid door ervaringsdeskundige Marjolijn.

“Toen ik zelf kanker kreeg veranderde mijn leven van de ene op de andere dag. De angst om dood te gaan, het ondergaan van alle behandelingen en onzekerheid over de toekomst overschaduwden opeens alles wat ik dacht, voelde en deed. Toen de behandelingen klaar waren kwam er meer rust en ontstond er ruimte voor verwerking. Maar toen ik langzaam weer aan een toekomst durfde te denken, kwam het rouwproces rondom mijn ongewenste kinderloosheid op gang.

Omdat er in mijn omgeving niemand in dezelfde situatie zit, ben ik gestart met het organiseren van bijeenkomsten om vrouwen in dezelfde situatie te ontmoeten en bij elkaar te brengen.

Mijn doel is om herkenning bij elkaar te vinden, informatie uit te wisselen en elkaar te inspireren. Dit alles in de hoop dat we uiteindelijk allemaal onze eigen weg kunnen vinden in een leven dat zo geheel anders loopt dan we ons hadden voorgesteld en gewenst hadden.”

  • Datum: zondag 3 mei
  • Tijd: van 14 uur tot 16.30 uur
  • Waar: Regentesselaan 39, Amersfoort
  • Aanmelden en info: email marjolijn@kinderloosheidnakanker.nl of telefonisch 06-13956183
Terug naar het nieuwsoverzicht