Kick off Jongeren PIT met djembéworkshop

Op 17 september is er in Toon Hermans Huis Amersfoort (THHA) een Djembé workshop voor alle jongeren die wel eens wat meer willen weten over Jongeren PIT.

Luid en duidelijk
Akke Smit, die vaker workshops in het THHA heeft verzorgd, brengt nu een lading afrikaanse trommels mee. Deze zogenoemde djembés maken een geluid dat kilometers verderop nog te horen is. Traditioneel was het dan ook een manier om met andere dorpen te kunnen communiceren. De beginselen zijn makkelijk te leren, en een groep van djembés klinkt al snel indrukwekkend!

Meedoen?
Aanmelden voor de workshop kan via e-mail info@jongerenpit.nl, of bij het THHA zelf 033 4655227. Iedereen tussen 12 en 18 kan geheel vrijblijvend meedoen. En vind je het allemaal toch wel erg spannend? Neem dan gerust een vriend of vriendin mee!

Jongerenpit
Bij het THHA komt maandelijks een groep jongeren tussen de 12 en 18 jaar bijeen om te kunnen delen over de ziekte of het verlies van een dierbare. De groep noemt zichzelf Jongeren PIT. Want PIT heb je als je voor je gevoelens durft uit te komen!

  • Wanneer: 17 september Kick off Djembé workshop
  • Tijd: 18:30-20:30
  • Kosten: gratis
  • Info en aanmelden: info@jongerenpit.nl / 033 4655227
  • Waar: Regentesselaan 39, tegenover Centraal Station Amersfoort
Terug naar het nieuwsoverzicht