Kerstkaarten maken in het THHA atelier

Maandagmiddag 1 december 2014 is er een workshop kaarten maken in het THHA.

Traditie
De geschiedenis van de kerstkaart voert terug naar 1843 toen Sir Henry Cole kerstkaarten liet maken omdat hij geen tijd had om de gebruikelijke brieven te sturen aan zijn dierbaren. Verras je deze kerst jouw dierbaren met een zelfgemaakte kaart?

Minimale middelen, maximaal effect
Met minimale middelen een kerstkaart met maximaal effect maken, is de insteek van de workshop kerstkaarten maken. Gastvrouwen Anneke Schoorl en Willemien van Sluis nemen een schat aan inspirerende materialen mee, die zo op het eerste oog misschien niet voor de hand liggend zijn, zoals golfkarton. Zij hebben voorbeelden gemaakt die als leidraad kunnen dienen, maar je kunt ook zelf je creativiteit de vrije loop laten.

Geen ervaring met creatief bezig zijn? Geen probleem!
De workshop biedt ontspanning en lotgenotencontact aan mensen die kanker hebben of hebben gehad. Ook naasten en nabestaanden zijn van harte welkom.
Voor deze workshop heb je geen ervaring nodig met creatief bezig zijn, het is zelfs een leuke start als je altijd al eens iets creatiefs hebt willen doen. Maar ook mensen met veel ervaring kunnen tijdens deze workshop weer nieuwe inspiratie opdoen.

Datum: 1 december 2014
Tijd: 13.30 – 16.00 uur
Kosten: € 5,-
Waar: Regentesselaan 39, tegenover CS Amersfoort

Aanmelden kan telefonisch via 033-4655227 of per email via info@thha.nl.
Voor meer informatie over het Toon Hermans Huis Amersfoort en de activiteiten die er plaatsvinden: www.thha.nl

Terug naar het nieuwsoverzicht