Kanker en werk: Re-integratie

Als (ex-)kankerpatiënt blijf je misschien graag aan het werk, als een volwaardige collega. Na of al tijdens de behandeling. Dat vraagt soms om aanpassingen, zoals een andere taakinhoud, (tijdelijk) minder arbeidsuren of een andere weekindeling.

In gesprek met werkgever of bedrijfsarts
Je gaat met je werkgever en eventueel de bedrijfsarts samen in gesprek om een geschikte vorm te vinden. Er is geen pasklare formule, maar er zijn veel manieren om er voor te zorgen dat je aan het werk kunt blijven. Manieren die voor alle partijen goed uitpakken.

Advies
Zo’e Houbolt is arbeidsdeskundige bij ADarbo in Amersfoort en werkt samen met het THHA. Met haar jarenlange ervaring als arbeidsdeskundige en verzuimspecialist weet zij dat re-integratie altijd maatwerk is en dat het juist dan belangrijk is om de regie te behouden. Ook wat betreft je rechten en plichten in re-integratie en alle bijkomende Wet- en Regelgeving  kan Zo’e hulp bieden.

Zo’e zet zich in voor werknemers
Dat doet ze op het vlak van verzuim, belasting en belastbaarheid, duurzame re-integratie en inzetbaarheid. Ze onderzoekt, beoordeelt, adviseert, lost op, begeleidt, ondersteunt en coacht. Haar uiteindelijke doel is bereikt wanneer alle mensen, op een of andere wijze, mee blijven doen aan het leven. En werk is een belangrijk onderdeel van dat leven.

Afspraak
Je kunt op afspraak gratis kennismaken bij het THHA.
Voor meer informatie en aanmelding: info@thha.nl of bel 033 465 52 27.

Website Zo’e Houbolt

Terug naar het nieuwsoverzicht