Kanker en Werk: loopbaanbegeleiding

Je bent behandeld voor kanker en wil weer aan het werk. In de praktijk blijkt dat niet elke werkgever staat te trappelen om je in dienst te nemen. Het kan ook zijn dat je niet meer in je oude functie kunt terugkeren of dat je besluit om iets heel anders te gaan doen. Het kan dan helpen om in gesprek te gaan met een loopbaanprofessional.

Loopbaanbegeleiding
Het THHA werkt samen met Anneke van Dijck en Carla Huppelschoten, loopbaanprofessionals bij Werkcollectief Eemvallei. Als loopbaanprofessionals begeleiden zij mensen bij uiteenlopende loopbaanvragen.

Praktisch en persoonlijk
Dit kunnen vragen zijn over loopbaanoriëntatie, re-integratie maar ook voor begeleiding naar een andere baan. Kenmerkend voor Anneke en Carla is dat zij praktisch en persoonlijk zijn en zich richten op dat wat jij nodig hebt om ander werk te vinden.

Werkwijze

  • Jouw vraag staat centraal; van daaruit denken zij met je mee in mogelijkheden.
  • Je doet zelfonderzoek (waar nodig), wat ondersteund wordt door verschillende loopbaaninstrumenten en natuurlijk in het persoonlijke gesprek.
  • Samen ga je op zoek naar kansen op de arbeidsmarkt, naar mogelijke partners voor een netwerkgesprek en naar passende vacatures. Hierbij zetten zij ook hun eigen netwerk voor jou in.

Door de goede kennis van de (regionale) arbeidsmarkt doen zij ook concrete suggesties waar je misschien nog niet aan gedacht hebt.

Afspraak
Je kunt op afspraak gratis kennismaken bij het THHA. Voor meer informatie en aanmelding: info@thha.nl of bel 033 465 52 27.

website Anneke van Dijck en Carla Huppelschoten: werkcollectief eemvallei

Presentatie kanker en werk tijdens de open dag op 7 februari 2015

terug naar: activiteitenaanbod

Terug naar het nieuwsoverzicht