Jongeren PIT (12-18 jaar)

Bij het Toon Hermans Huis Amersfoort komt maandelijks een groep jongeren tussen de 12 en 18 jaar bijeen om te praten over kanker in de naaste omgeving. De groep noemt zichzelf JongerenPIT. Want PIT heb je als je voor je gevoelens durft uit te komen!

Voor jongeren kan het een heftige situatie zijn als zij te maken hebben met kanker in hun omgeving. Zeker wanneer het om een van de ouders gaat. Hoe ga je er dan mee om? Wat kan je doen? Die vervelende kanker roep veel vragen en emoties op.

Daarom biedt het THHA jongeren graag een steuntje in de rug. Bij Jongeren PIT kun je terecht met je vragen, maar je kunt ook van anderen horen hoe zij met hun situatie omgaan. Samen praten en samen bezig zijn kan sterker maken.

En het programma? Dat bepalen jullie zelf! Samen met de groep kan je bijvoorbeeld kiezen voor muziek maken of luisteren, films kijken, creatief bezig zijn en misschien wel koken. Jullie zijn de baas!

Datum bijeenkomst: 9 juli
Tijd: 16:30 – 18.00 uur
Kosten: gratis

Jongeren PIT wordt begeleid door een orthopedagoog en door vrijwilligers van het THHA.

Opgeven kan bij Isabelle Storimans via 06-23813930 of een e-mail naar Herma Bode info@rouwwinkelatalanta.nl. En vindt je het allemaal toch wel erg spannend? Neem dan gerust een vriend of vriendin mee!

Voor meer informatie over het Toon Hermans Huis Amersfoort en de activiteiten die er plaatsvinden: www.thha.nl

Adres: THHA, Regentesselaan 39, direct tegenover centraal station Amersfoort.

Terug naar het nieuwsoverzicht